Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar XXIV
Wątek: Scent Bar XXIV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-26, 20:26   #1590
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXIV

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Taka dieta brzmi rozsądnie. Pierwszy post mnie zmroził, bo takie odżywianie to najszybsza droga do ponownego utycia zaraz po diecie.
Tak jak jesz teraz powoduje,że faktycznie masz szansę schudnąć. Powoli, ale za to na dobre Zejdzie tłuszcz, a nie mięśnie
Może jakbyś zwiększyła ilość białka, a ograniczyła trochę węgle poszłoby szybciej?

Co do cukru, to sprawdzasz regularnie czy tylko w czasie okresowych badań?
Kiedyś też wychodził mi za wysoki cukier, to lekarka kazała mi na tydzień odstawić słodycze ( a wtedy potrafiłam wciągnąć tabliczkę czekolady dziennie) i sprawdzić jeszcze raz. I było wszystko w normie. Aha, i mówiła żeby dzień przed badaniem nie jeść późno wieczorem i nie pić na noc słodkich napojów.
nie wiem, badania robiłąm z 2 lata temu, trzeba by się kiedyś bujnąc znó na pobranie Ale faktem jest, że mi się nigdy nie chce rano jeść - obalam przy tym wszystkie teorie dietetyków, że trzeba jeść obfite śniadanie, żeby mieś siłę działać. U mnie to się nie sprawdza, bo nawet jak do pracy wstawałam o 5.40, to śniadanie jadłam dopiero o 10 i jakieś lekkie (jogurt, musli albo owoc). I tylko herbata.
Na kawę chadzałam w południe, bo wtedy mnie dopiero spanie nużyło. Tyklo w pracy się zawsze dziwili czemu chodze na "poranną kawę" jak oni na obiad idą
I nie - jedząc lekkie śniadania przez kilka lat nigdy nie zdarzały mi się napady głodu wieczorem albo w nocy, którymi to tak straszą, a mój organizm był widocznie całkiem zadowolony, bo jakby chciał więcej, to by był to sygnalizował głodem z rana.
(tylko teraz non stop wołał, bo go zimą przyzwyczaiłam do obżarstwa Ale spoks, pierwszy miesiąc jest najgorszy, teraz mi się powoli stabilizuje i przestanę mieć takie napady głodu i schizy i marudzenia)

Podobnie się odżywiałam 2 lata temu i zrzuciłąm 8 kilo w pół roku
I trzymałam wage nastepne 2 lata, bo się już po diece okazało, że ten sposób odżywiania mi się bardzo podobał i swietnie się czułam i tylko trochę zwiększyłam ilość dostarczancyh kalorii, zeby już nie chuść, a utzrymywac tylko