Dot.: Kosmetyki mineralne SILKNATURALS
to jeszcze pochwalę tę bazę pod cienie klik, dzięki której właściwie każdy cień można użyć jako eye linera.
Nakładam niewielką ilość na górnej powiece i pędzelkiem do eyelinera nakładałam na to dowolny cień i efekt był taki jakbym namalowała kreskę normalnym eyelinerem. Moim zdaniem bardzo praktyczny kosmetyk.
zamówiłam tez próbkę kremowego eyelinera klik, i równie przyjemnie mi się go stosowało.
Teraz się zastanawiam czy spróbować z innych firm żelowy linery czy kupić od razu ten kremowy...
posiadam też próbkę oil control primer klik, jest całkiem przyzwoity ale jeszcze idealnego matującego primera nie znalazłam.
ultimate luxury powder klik używam jako pudru wykończeniowego i właściwie niewiele mogę powiedzieć, jakoś nie widzę za bardzo różnicy w końcowym efekcie, wydaje że wszystkie pudry dają podobny efekt. Na pewno nie jest zły ale wielkich efektów też nie ma. Chyba nie kupiłabym całego słoiczka
a i jeszcze nawilżacze i serum. No na mojej skórze niestety nie za dobrze się sprawują.
raspberry moisturizer - podrażniał mi skórę, wyskakiwały czerwone placki po drugim dniu stosowania. Próbowałam dwa razy i za sytuacja się powtórzyła
intensive moisturizer - nie podrażnił skóry, ale też niewiele dobrego zrobił.
Vitamin C peptide serum - też bez rewelacji
ogólnie nie odpowiada mi ichwodnisto żelowa konsystencja, to że po chwili skóra staje się sściągnięta - trzeba by je mieszać z jakimś olejem chyba. ogólnie wole nasze polskie mazidła
Edytowane przez fiolka85
Czas edycji: 2011-02-26 o 22:20
|