Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-27, 09:11   #2361
agaaga89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość
Urodzić może
My właśnie wróciliśmy ze spaceru małego z psem, miałam już nie chodzić, ale w sumie co ma mi zaszkodzić, najwyżej urodzę A zimno u nas, wieje i słońca zero.
Chyba popatrzę co na allegro ciekawego, nic nie kupuję bo mi kasy szkoda, ale chociaż pooglądam
A dziewczyny jakby któraś z Was widziała gdzieś jakąś fajną brązową torbę listonoszkę to dajcie znać gdzie można taką dostać
Spacerek nie zaszkodzi, a wręcz pomoże bardzo dobre podejście masz już tak blisko termin, że możesz sobie pozwolić na drobną pomoc przy wyganianiu maluszka spacerem

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Takie kolejki? No to rzeczywiście lepiej,żebyś do jutra wyzdrowiała Swoją drogą,ciekawe jakie newsy przyniesiesz?
Od 3 wizyt chodzę do przychodni zamiast prywatnie i oto efekty szczęście, że szwagierka ma w ten sam dzień wizyty to chociaż jest z kim rozmawiać
Ja już sama się boję co mi znów wymyśli 2 tygodnie temu straszył mnie, że już mogę rodzić, a jakoś do tej pory jestem 2 w 1 więc chyba jego ewentualne groźby będę brała z przymrużeniem oka. Mam nadzieję wrócić do Was na wieczór i napisać, że nie ma żadnych zmian

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora