Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mój mały świat
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-02-27, 09:32   #8
GosiaDeArt
Raczkowanie

Dot.: Mój mały świat

Tak zgadzam się, i nisko chylę czoła- to są moje pierwsze prace jeśli chodzi o decu. Dużo w nich błędów....ale dzięki Wam uda mi się ich w przyszlości już nie popełniać.
jambolaja figurki lepie łapkami z masy solnej, wyfrunęło już z moich rąk sporo aniołów, zwierzątek itd. Imałam się już różnych zajęć od biżuteri teraz na decu kończąc. I stwierdzam że to ostatnie pochłonęło mnie bez reszty hihihi. Co prawda ogranicza mnie w mojej pracy pewien mały człowieczek, jednak staram się nadrabiać wszystko nocami kiedy już córcia śpi.
Dziewczęta kochane chciałam poszerzyć swój asortyment jeśli chodzi o materiały, doradzcie mi proszę jaki mam kupić krack do spękań jednoskładnikowy, jaki najlepszy jest pędzel do lakieru bo ten co mam jest po prostu do kitu . Intrygują mnie strasznie lampiony które marzy mi się umieć robić- jakie medium do szkła bezbarwne muszę kupić, no i czy papier ryżowy nadaje się każdy. Tysiąc pytań kłębi się w mojej głowie ...podpowiedzcie mi Wasze rady są zawsze cenne.
Po niedzieli wystawie moje serwetki, jeśli będzie ktoś miał na nie ochotę chętnie się wymienię. Do tej pory kupowałam je w paczkach, i sporo mi się ich nazbierało. Tymczasem życzę Wam udanej, rodzinnej niedzieli -zmykam do swoich zajęć. Buziaczki
GosiaDeArt jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując