Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak ubierają się, malują, styl preferują kobiety w Waszych krajach?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-20, 11:05   #74
korciaw
Raczkowanie

Dot.: Jak ubieraja sie, maluja, styl preferuja kobiety w Waszych krajach?

A ja moze napisze cos o szwedzkich klimatach!Z tego co zauwazylam to tu raczej nikt nie przywiazuje uwagi do tego jak jest ubrany kazdy ma swoj styl i to jego sprawa jak sie ubiera....albo rozbiera,co zauwazylam bedac na plazy(jednoczesnie pozbylam sie kompleksow bo w Polsce nigdy bym nie zalozyla dwuczesciowego kostiumu).Generalnie mlode dziewczyny lubia duzo bizuteri(korale,wisiorki, kolczyki-oczywiscie w nadmiernych ilosciach),u nastolatek mocno umalowane oczy.Czesto laski tez paraduja w dresach i sportowych butach,wlosy wogole niezadbane(zreszta jak na moje oko to fryzjer jest tu drogi )!!!u starszych kobitek zwlaszcza w lato zauwazylam nadmierna opalenizne.........a ta pomarszczona i piegowata skora na dekoldzie ....ble......!!!! Natomiast faceci jak na moje oko to chyba dbaja o siebie lepiej jak dziewczyny przewazaja zadbane wloski,ladne umiesnione cialkko(w przeciwienstwie do niektorych gruych dup szwedek),obcisle spodenki(czesto poszarpane,porwane i .........o zgrozo co niektorzy spusczaja te spodnie ponizej psa tak ze cale bokserki mozna doskonale podziwiac)!rozbawia mnie tez wpuszcanie nogawek spodni w....skarpetki czy w buty...
jej............nie wiem co tam jeszcze?jak co to dopisze....albo dodam fotke
korciaw jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując