Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-28, 23:00   #937
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
My lubimy na łyżeczki spać. Sama nie wiem,czy wolę jak mnie przytula od strony pleców, czy odwrotnie.
Ja wolę jak to TŻ się do moich pleców przytula Inaczej to mi po prostu niewygodnie jest. A mimo wszystko ja się wolę wyspać... Poprzytulać się można kiedy indziej

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Szkoda tylko że chęci do pisania pracy zerowe. Pewnie gdybym nie pracowała już dawno miałabym napisaną pracę a tak ... mam nadzieje że w końcu się zmobilizuje bo czas leci a ja nic nie mam ani planu ani nawet żadnego pomysłu
Ale powoli się zabierz za pisanie pracy W miarę jej pisania może się motywacja znajdzie? Ja tak mam

Cytat:
Czy tylko ja nie lubię spać z Tż? musiałby nie chrapać ani nawet nie oddychać bo każdy z tych dźwięków mnie niesamowicie irytuje Kocham spać sama
Ja to rozumiem. Sama bardziej komfortowo się czuję jak śpię sama, ale na szczęście z TŻ-em też lubię spać. Zwłaszcza, że on nie chrapie. No i wie, że jestem wyczulona na wszystkie dźwięki, więc się nie złości jak go obudzę i każę np. przestać świszczeć nosem Chociaż mój TŻ na stałe jest nocą cichutki Tylko jak ma katar to jest kiepsko, ale trudno wymagać od kogoś, kto ma katar żeby bp. oddychał nosem

Edytowane przez Chatul
Czas edycji: 2011-02-28 o 23:02
Chatul jest offline Zgłoś do moderatora