Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -lato 09
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-02-28, 22:01   #61
Miramej
Zakorzenienie

Dot.: Shakira radośnie Loca loca wyśpiewuje, a naszym dzieciaczkom dupka podryguje -l

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
naprawdę robi takie oczka i uśmiech że nie raz zastanawiała się czy jej nie dać pamiętliwa tylko co mnie dziwi to właśnie wyskakuje tak nagle w różnych sytuacjach ze swoim :nemne?: takie właśnie oczka robi...tyle że z uśmiechem jakby wiedziała co zaraz odpowiem, ale jakby miała malutką nadzieję że tym razem może się uda

nooo dzisiaj po drzemce było tragicznie Po nocy było w miarę ok, rano rumiankiem jej przemyłam...ale były u lekarza i wtedy się pogorszyło i Babcia dzwoniła że nie mogła w pierwszej chwili oczka otworzyć Dwa razy już dzisiaj zakropliłam i jak patrzę teraz to nic nie widać żeby sklejone oczko było
A jak wróciłam z pracy to wzięła mnie za rękę, zaprowadziła do lustra i pokazała na oczko mówiąc beeee...więcej do lustra nie chciała podejść...chociaż zawsze szaleje przy nim...chyba ją przeraziło to oczko
Może ma

, mam nadzieję, że już będzie tylko lepiej

Idę spać , kolorowych

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora