2011-03-01, 03:51
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosomaniaczki cz. VII :)
Cześć !
Cytat:
Napisane przez ImmortalLover
Kurcze chciałabym iść gdzieś do pracy,bo normalnie wydałam 200zł nie wiem gdzie i jak;/
|
Pójdziesz do pracy - będziesz więcej wydawać ! 
Cytat:
Napisane przez Finlora
Ja też bym chciała jakoś fajnie obciąć włosy, myślałam znowu o tym dłuższym bobie
|
Ja "mam" boba już od dawna i bardzo jestem zadowolona. A włosięta mam marniutkie. Nie każda fryzjerka potrafi go wyczarować. Mam jedną, fantastyczną, ale ona ma zakład po drugiej stronie miasta. Ostatnio, z lenistwa, spróbowałam u dwóch innych. Źle !
Szczególnie ta ostatnia {a namiar dostałam na nią od kosmetyczki, bo podobno taka rewelacyjna miała być} to tragedia kompletna. Powinni zabrać jej uprawnienia do wykonywania zawodu. Muszę odczekać ze trzy miesiące i, z podkulonym ogonem' zapierniczać do tego daaaalekiego salonu.
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
własnie ugryzł mnie mój pies;/
|
Mnie sie to zdarzyło parokrotnie . 
Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi
mówiłam, że on jest psychiczny, pekińczyk, ugryzł mnie, bo przeszłam koło jego jedzenia;/
|
Kocham psy, ale całe życie miałam dziwna awersję do pekińczyków. Podobnież straszliwie wredne bestyje !
Aga - ja zawsze po domu bez stanika chodzę. Nie znoszę tych gum i fiszbin. A bufory mam raczej pokaźnych rozmiarów. Niech sobie dyndają.
Cytat:
|
Napisane przez Finlora
Kliknęłam na allegro maskę bingo, romantic i ten szampon z kolagenem
|
Opowiesz jak to z tym szamponem będzie .
Miłego dnia
|
|
|