2011-03-01, 15:19
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Poważne kłamstwo
Cytat:
Napisane przez mulan
Piszę do was z prośbą o mądre rady.. jestem z TŻ ponad rok, on jest na studiach. Zanim tam poszedł ustaliliśmy, że nie będziemy bez siebie chodzić na żadne dyskoteki. Wyjścia z przyjaciółmi na piwo itp. jak najbardziej jednak jak impera to tylko wspólnie, jak się jednak okazało TŻ mnie ostatnio wstrętnie okłamał. Podczas jednego z takich wyjść poszedł na dyskotekę o czym mnie nie poinformował (co prawda było to już późno w nocy) ale ja i moja o dziwo chyba "intuicja" obudziła mnie w nocy i zadzwoniłam do niego gdzie jest. On początkowo nie odbierał i powiedział że nie słyszał, że tam chodzą po mieście itp. Następnego dnia również pytałam czy był na imprezie a on że nie, że wymyślam, żebym mu zaufała bo on nie robi nic złego. Niestety coś mnie podkusiło i oglądałam zdjecia z tego klubu z dnia w którym Tż wychodził, jak się okazało był w tym klubie. Nie wiem co mam zrobić, on mówi mi że to się nie powtórzy i tego typu teksty a ja mu już nie wierzę.. Kochane co byście zrobiły na moim miejscu ? Myślicie że jest sens dawać drugą szansę? Czy takie kłamstwa to "norma" ?
|
Z doświadczenia wiem, że głupotą jest "ustalanie", że nie ma sie własnego życia, własnych rozrywek, że wszystko z drugą osobą, bo później wystarczą zaborczy koledzy i jedna strona leci, przez co "okłamuje" drugą...
Powinnaś okazac niezadowolenie, ale wybaczyć. Skoro to pierwszy taki raz. Ustalcie jakieś nowe zasady w tym Waszym związku.
Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-01 o 15:21
|
|
|