Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-01, 14:30   #2114
kumkura
Rozeznanie

Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Witam
Ja też donoszę, że siedzę w krzakach i czytam z ukrycia - jakoś weny brak do pisania...
Ostatnio wsiąkłam w pieluszki wielo - postanowiłam w końcu zrobić porządne zakupy bo mnie lato zastanie

Justin - u mnie też ciche dni ostatnio moj mąż ma trudności z komunikacją, a ja tym razem zawzięłam się i powiedziałam, że pierwsza nie zacznę gadać, więc się tak mijamy...
Kumkura - doskonale rozumiem Twoją sytuację z teściową U mnie TO SAMO! Z tym, że ja mam gorzej, bo teściowa spędza z moim dzieckiem co dzien po 8-9h, kiedy ja jestem w pracy Jest tak zakochana w moim dziecku, że czasami to aż mnie mdli od tego No i oczywiście jest 100 razy lepszą babcia niż ja mama

Dzieciaczki śliczne
Gratuluję kolejnych ząbków u nas komplet jedynek i od 2 miesięcy cisza w tym temacie
Gratuluję miesiecznic Natalia wczoraj skończyła 9 miesięcy

U nas też nocki do bani Nawet nie wiem ile razy moje dziecko budzi się w nocy ... Cyc to jest jej największa miłość i nie ma zamiaru spać bez przytulania się do niego Na dodatek ja chodzę do pracy, więc jestem ledwo żywa... Wczoraj tak mnie bolała głowa, że aż mnie mdliło... Nie wiem jak długo jeszcze tak pociągnę...

No to sie wyżaliłam
Miałam podobnie jak karmiłam piersią. Mimo że nie pracowałam, byłam wykończona przez to wieczne ssanie.. Teraz o niebo lepiej

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość
Jasne, że lepiej, że moim dzieckiem opiekuje się babcia, niż jakas obca osoba, której wcale nie musiałoby zależeć na moim dziecku I jestem za to bardzo wdzięczna mojej teściowej
Ale... to ja jestem mamą, a ona jest babcią, i mimo, że obecnie spędza z moim dzieckiem więcej czasu niż ja, to, że tak powiem- nie powinna "wchodzic w moje kompetencje"
Dokładnie.
Ad ma drugą drzemkę. A ja nadrabiam zaległości na necie. Muszę koniecznie kupić żaluzje do dużego pokoju. Ma któraś bambusowe??Bo podobają mi się, a nie wiem czy warto kupić