Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Obozy MAJORKA, IBIZA, MALTA 2011 - Steja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-01, 18:20   #1
Responsive95
Zadomowienie

Obozy MAJORKA, IBIZA, MALTA 2011 - Steja

Witam . Nie widziałam takiego tematu, więc postanowiłam założyć. Wiem oczywiście, że jest "Obóz młodzieżowy 2011", ale jak dla mnie za mało sprecyzowany .

Zainteresowały mnie tegoroczne oferty obozów młodzieżowych biura podróży Steja na Majorkę, Maltę i Ibizę - szczególnie skłaniam się ku Majorce . Cena nie jest wygórowana jak na takie miejsca (Majorka od 2089 zł, Ibiza od 2069 zł, Malta od 2239 zł + do każdej oferty 70 euro za prom). Mama mi powiedziała, że bez sensu tłuc cię autokarem taki kawał (w zeszłym roku byłam autokarem w Lloret i jakoś mi to nie przeszkadzało, więc... eee tam ), ale jeśli już są jakieś obozy z przelotem samolotem, to zawsze z Warszawy (a może widziałyście jakieś z innych miast? - w domyśle Katowice ). Chyba więc nic nie pozostaje, jeśli nie autokar .
Moje główne pytanie jest więc takie: czy ktoś z was ma zamiar jechać na któryś z wymienionych wyżej obozów?
Poboczne : może ktoś z was był na którejś z tych wysp? jakie wrażenia? . o Majorce dużo dobrego wyczytałam na forum.
Pytanie kompletnie niezwiązane z tematem, ale nie widzę sensu zakładania kolejnego wątku : słyszeliście o jakichś obozach rowerowych (interesuje mnie Szwecja, Dania, Holandia itp.), gdzie jest ewentualny dojazd z Katowic albo okolicy? niestety wszystkie, które znajduję są od razu znad morza ;/. macie może jakąś opinie o takich obozach - byliście albo słyszeliście?

Dzięki za odpowiedzi .

Edit: nie wiem, czy jednak nie jestem bardziej zainteresowana Maltą . wynika to z faktu, że w programie obozu na Majorkę jest zwiedzanie Barcelony i Monte Carlo, a miałam okazję je "obejrzeć" w zeszłym roku podczas obozu w Lloter . chociaż w sumie to piękne miejsca, więc nie zaszkodzi znowu ich odwiedzić, to wolałabym odwiedzić miasta, w których wcześniej nie miałam okazji przebywać .

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”
(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum

Edytowane przez Responsive95
Czas edycji: 2011-03-01 o 18:32
Responsive95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując