Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Obejrzane na Europa Europa czyli kolejny wątek z serii "jaki był tytuł tego filmu?"
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-20, 22:29   #2
xtalciax
Zakorzenienie

Dot.: Obejrzane na Europa Europa czyli kolejny wątek z serii "jaki był tytuł tego filmu?"

Cytat:
Napisane przez paula007
A więc jakiś rok, może dwa lata temu, oglądałam ciekawy film na Europa-Europa (teraz Zone Europa). Nie pamiętam jakiej produkcji, choć całkiem możliwe, że brytyjskiej (nie na 100%).

Bardzo zależy mi na tytule filmu, którego nie pamiętam Kiedyś założyłam podobny wątek na filmwebie, ale nie doczekałam się odpowiedzi. Teraz mam nadzieję, że może któraś z Wizażanek będzie mogła mi pomóc. Wiem, że szansę są marne, bo to nie bardzo znany film, ale mimo wszystko spróbuję.

Film zaczynał się w momencie, gdy para narzeczonych przyjechała zobaczyć mały wiejski kościółek, w którym planowała wziąć ślub. Spotkali się z księdzem na plebani, potem wrócili do miasta. W końcu ten ślub się odbył. Ksiądz zaczął kazanie i film zaczął przybierać formę, co by było gdyby... I widzieliśmy życie małzeństwa - na początku szczęśliwe. Pojawia się dziecko, ale facet zajęty jest karierą (pracuje w agencji reklamowej) i nie ma czasu dla rodziny. Wdaje się bodajże w romans. Małżeństwo zaczyna się sypać. I potem na końcu wracamy do kościoła, gdzie ksiądz kończy kazanie. Okazuje się, że to on opowiadał całą tę historię.
fabuła bardzo ciekawa ale niestety nie umiem Ci pomóc
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując