Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-02, 06:53   #4114
carolyna86
Zakorzenienie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

witam dziewuszki!!
Cytat:
Napisane przez kaprii21 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny Co prawda ja swoja suknie juz wybrałam, ale moja przyjaciółka która ma ślub w lipcu, ma wielki problem. A mianowicie, chce zamówic sukienke u tej samej babki co ja ale nie może sie zdecydować, prosi żebym jej pomogła ale ja boje sie że jak zda się na moje zdanie, a ktos powie że suknia brzydka to oczywiście bede współwinna..... A więc ona jed dosc szczupła, i wysoka 171 cm. Zrobiłam galerie, moje typy to 0572,1204 i 4837 bo jest taka elegancka, i to mój styl...;/) Pomóżcie

http://pokazywarka.pl/6jw6ou/
1204 - wizualnie najbardziej mi sie podoba, ale musisz koniecznie mierzyć

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
w sumie to nie wiem gdzie można by było pójść. nie spotkałam się jeszcze ze sklepem, w którym ktoś by sensownie doradził. kiedyś korzystałam z tego internetowego kalkulatora, ale wyszło mi, że pod biustem powinnam nosić 60 - 65 a takich staników (60) praktycznie nie ma, nawet 65 ciężko znaleźć. ale poluję na 65 i takie noszę. kiedyś słyszałam o jakimś sklepie z bielizną ślubną, w którym ponoć doradzają ale wiem, że ceny bielizny były tam wysokie (staniki minimum ponad 100 - 150zł) i nie byłam w końcu, nawet nie pamiętam teraz nazwy.
na pewno wpisujac w google dobrze dobrany stanik czy coś w tym rodzaju znalazłyby się jakieś fajne strony z poradami na ten temat.
ja też powinnam nosić 60/65, ale nigdzie nie znalazłam, z internetu boję się kupować - wolę przymierzyć.. i z chęcią też bym się skonsultowała z brasetterką...

Cytat:
Napisane przez Roougee Pokaż wiadomość
W pierwszy dzień chcemy wódkę i wino, może jakiś alkohol na stół wiejski, jak się uda załatwić to bimber, kolorowych alkoholi nie będziemy mieć. Na drugi dzień planujemy trochę piwa.
ja planuję identycznie jak ty z alkoholem

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Próbowałam się zmobilizować do pisania pracy, ale ciężko mi to idzie. Ostatnio komputer - mój wróg. Zaczynam coś pisać i....wchodzę na wizaż.. I to by było na tyle jeśli chodzi o pisanie
nie jesteś sama... ja utknęłam w czarnej du...

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora