Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-02, 10:00   #83
Gucia0987
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Gucia szkoda, fajne mieszkanko by było.

Ja się powoli zbieram do pracy a mój mąż ma znowu wolne
Pani powiedziała, że jeszcze do mnie zadzwoni, jakby się rozmyślili w ostatnim momencie, ale jakoś w to wątpię.

A mąż niech odpoczywa, wiosna i lato idzie - pewnie znowu będzie miał sporo pracy. A jak tam ta jego dodatkowa praca? Działa coś?

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
jasne ze lepiej od razu jezdzic. moj maz nie jezdzil i teraz nie umie prowadzic. musze go na kurs doszkalajacy wyslac.

---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:51 ----------

gucia szkoda bo bardzo luksusowe mieszkanko. eeeh widocznie to nie dla was. jeszcze lepszze na was czeka
co do prawka to ja zrobiłam już 7 lat temu i jeżdżę od czasu do czasu. I to jest mój błąd. Obiecałam sobie że z tą wiosną zacznę jeździć. Mam nadzieje, że tym razem się uda, bo jak po rodzinnym mieście suepr, tak w Krk mnie paraliżuję i nie potrafię jeździć. Mój mąż się na mnie wkurza - ale co ja mogę... a wszystko przez to że bardzo rzadko prowadzę.

No mieszkanko bardzo nam sie spodobało, tym bardziej, że w nowych blokach, wnieść meble i można mieszkać. Schody zrobic i już. ponoć na piętrze można zrobić dwa małe pokoje - ideał.

Ale masz racje, najwidoczniej to nie dla nas

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ----------

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Guciu nie pij tego świństwa zwanego tigerem jejku ile ja się muszę natłuc mojemu tż że to samo zuuuoooo te wszystkie napoje, a w dodatku tak śmierdzą że ma zakaz wstępu z tym do auta i do domu ostatnio zaczął pijać izotoniczne, lepsze to niż tamto Szkoda że z mieszkania nici
.
na razie kupiłam. Piję herbatkę... ale pewnie troszkę się nim podratuję...

Ja rzadko pijam, a był czas kiedy dzień zaczynałam od red bulla. Nigdy więcej.

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora