2011-03-03, 09:21
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
Napisane przez olalicious07
niooo, Blanka pada na drzemke tak 2,5h po tym jak wstanie i na druga ok 15-15.30, ale obie są dość krótkie bo max godzinke
|
wow to nieźle sobie podsypia, Aga to jeszcze chyba przed roczkiem przeciepała się na jedną drzemkę i to kurcze tak puźno bo wcześniej za cholere nie uśnie, czasem mnie już męczy i sama bym sie uspała a ona walczy dalej 
---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:16 ----------
Cytat:
Napisane przez katevalley
Moja też nie mówi mama ;/  był czas że mówiła na samym początku było baba i mama jak się nauczyła tata tak zapomniała mama i baba
a co do mleka to ci powiem tak:
po zakończeniu karmienia miałam bardzo długo jeszcze w piersiach kilka kropelek mleka jak ścisnęłam lekko to coś tam poleciało. Potem w lewej już nie miałam nic a nic a w prawej ciut ciut. No i teraz jak mi urosły znów piersi i się zrobiły pełniejsze, to i z jednej leci i z drugiej oczywiście po naciśnięciu. Wczoraj nawet ciut poleciało z lewej, bo jakoś mokro mi się zrobiło a jeszcze byłam w piżamie to było wyraźnie czuć. Aż się boję co będzie potem... bo pod koniec ciąży z Amelką to się budziłam z plamami.

|
no to dobrze że nie jestem z tym sama 
ja Agusie to karmiłam niecałe 2miesiące więc szybko straciłam mleko a też w ciąży szybko leciało, potem miałam bardzo duzo mleka ale stres nerwy szpital to chyba zrobiło swoje i straciłam pokarm, starałam sie jakoś ale nie wyszło, ciekawe jak będzie tym razem
może jak będę mieć dużo pokarmu to będę odciągać i dodawać do mleczka Agusi
co o tym sądzicie? szłoby tak zrobić żeby mieszać jej mleko z moim? dałoby to coś? od dłuższego czasu się już nad tym zastanawiam
|