2011-03-03, 10:34
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Napisane przez tylkooliwka
ja byłam też na mikrodermabrazji,fajna jest buźka po tym albo po tych maskach które po tym nakładają.
.
.
|
Ja też byłam na mikor kilka razy i mi kosmetyczka powiedziała,że dobrze jest na to pójść raz np.dwa-trzy miechy
Ja też się zaopatrzyłam w dentinox i Camilie,ale jeszcze ani razu nie użyłam.
Cytat:
Napisane przez pl_madzia
Dień dobry 
Pewnie teraz w rankingu spadłam
No to jak nie gorączkuję, i już myślaalm że wraca do normy to dostałam @ gigant, żebym za dobrze sie nie poczuła po gorączkowym odwodnieniu, i jeszcze dzisiaj rozwolnienie  normalnie ktos na mnie klątwę rzucił 
Moja biedna sucha skóra 
|
Rany Madzia co Cię wzięlo Trzymaj się nam
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa
.
---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------
wlasnie mama dzwonila ze kupila mlodej do ciuszkow na imieniny ta zabawke z lidla. Fajna jest 5 gier edukacyjnych, mala lubi takie rzeczy wiec radoche bedzie miala wielką.
|
Darusia jak dobrze,że to napisałaś.Ja zapomniałam o tej kostce,a też ją chcę.Zadzwoniłam do mamy i ona też zapomniała,ale leci zobaczyć czy jeszcze jakaś została.
|
|