Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-03, 10:34   #1454
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
ja byłam też na mikrodermabrazji,fajna jest buźka po tym albo po tych maskach które po tym nakładają.

.
.
Ja też byłam na mikor kilka razy i mi kosmetyczka powiedziała,że dobrze jest na to pójść raz np.dwa-trzy miechy
Ja też się zaopatrzyłam w dentinox i Camilie,ale jeszcze ani razu nie użyłam.
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Dień dobry
Pewnie teraz w rankingu spadłam

No to jak nie gorączkuję, i już myślaalm że wraca do normy to dostałam @ gigant, żebym za dobrze sie nie poczuła po gorączkowym odwodnieniu, i jeszcze dzisiaj rozwolnienie normalnie ktos na mnie klątwę rzucił
Moja biedna sucha skóra
Rany Madzia co Cię wzięloTrzymaj się nam
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
.

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:02 ----------

wlasnie mama dzwonila ze kupila mlodej do ciuszkow na imieniny ta zabawke z lidla. Fajna jest 5 gier edukacyjnych, mala lubi takie rzeczy wiec radoche bedzie miala wielką.
Darusia jak dobrze,że to napisałaś.Ja zapomniałam o tej kostce,a też ją chcę.Zadzwoniłam do mamy i ona też zapomniała,ale leci zobaczyć czy jeszcze jakaś została.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora