Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Proteinowa dieta Dr.Dukana ;D Bądźmy zgrabne do lata !! ..::I Faza ::..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-03, 10:43   #105
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: Proteinowa dieta Dr.Dukana ;D Bądźmy zgrabne do lata !! ..::I Faza ::..

Cytat:
Napisane przez anna205 Pokaż wiadomość
Dotk4, ja myślę, że musisz tą dietę trochę "zmodyfikować" pod siebie, rzeczywiście przy takiej niewielkiej ilości kg do zrzucenia nie ma sensu się mordować, zresztą możesz sobie nawet zaszkodzić... Ja też na początku chciałam ok 5 kg zrzucić, ale że ładnie chudnę, to podniosłam sobie wyżej poprzeczkę. Nie robię w ogóle dni tylko proteinowych, cały czas jem proteiny i warzywa. mam w planie jeszcze ze 2 tygodnie tak pociągnać, w tym czasie powinnam dojść do wymarzonej wagi, ale nawet jeśli nie, to i tak zacznę fazę III, ale na swój własny sposób.
Także zastanów się nad tym co dziewczyny piszą, po to tu jestesmy, żeby sobie doradzać
Pozdrawiam
No wlasnie, jako, ze nie ma jednej opinii, dlatego zapytalam. Dzieki za odp!

Cytat:
Napisane przez laudik Pokaż wiadomość
oj.
chyba to nie tak dziala.
trzeba trzymac sie faz - tyle ze w roznych przypadkach trwaja one krocej lub dluzej.

ja tez chce zgubic tylko ok 5 kilogramow - ale bezpowrotnie i strona dunkana wyliczyla mi koniec 2 fazy na 10 kwietnia.
wiec wiesz...
Wlasnie to jest opinia, z ktora spotykalam sie 95% ... Coz, zaczelam dzis II faze, ale modyfikacji dokonalam juz w glowie
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując