Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-03, 11:56   #2179
kardashi
Zakorzenienie

Dot.: Raczkujemy,ząbkujemy i już bardzo chodzić chcemy! Dzieci V-VI 2010r. cz.IV. :-

[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;25450119]pewnie nie tylko Twoja.
wczoraj była u mnie kumpela z synkiem miesiąc starszym od Tymka, czyli lada dzień skończy 10 miesięcy, znacznie większy, 11kg, ale i wyższy, i straszliwie leniwy, obraca się na brzuch i jedynie kręci się w kółko lub powolutku do tyłu pełza, nie raczkuje, nawet do przodu nie pełza, nie wstaje, nawet nie próbuje, nie siada sam, jak go chcieć postawić, to nie chce, nogi zgina w kolanach... taki leniuszek mały. Choć ja bym już pewnie świrowała, czy wszystko w porządku, .[/QUOTE]

Blanki brat cioteczny o miesiąc od niej młodszy tylko siedzi. Ale jest grubiutki i nie może podnieść się na rączkach do raczkowania
A oni znów go tak nie kładą 'bo się męczy'.
Klusek waży ponad 11kg Zjada całą miche zupy (tyle co ja), 4 parówki na raz, kotlecika mielonego..

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
wyłażę z krzaczorów

i chyba wiem też, co oprócz lęku separacyjnego jest przyczyną płaczu w wózku. może da się coś zaradzić.
U mnie to chyba tylko lęk separacyjny jest przyczyną darcia się w wózku.. Nigdy tego nie robiła. I to z dnia na dzień się zaczęło. A jak wyjmuje jest spokój

Cytat:
Napisane przez velluto Pokaż wiadomość

Jeszcze jedno pytanie mam - jak regularne macie teraz @?
Ja pierwsza @ po porodzie dostałam w styczniu, a drugiej ni widu, ni słychu
Ja biore tabsy więc mam regularnie..

Cytat:
Napisane przez Silpe Pokaż wiadomość

Pokaże wam jeszcze fote z zeszłego tygodnia - Gabrysia na urodzinach u kuzynki
Alee imprezowiczka

Cytat:
Napisane przez bydgoszczanka Pokaż wiadomość

djerba, gratki za ząbki Cieszę się,że mieszkanko Ci się podoba

Czy Wasze dzieci tez przeszły już na 1 drzemkę????? U nas od paru dni jest jedna, na spacerze, trwa zazwyczaj ok.godziny. W domu za cholerę nie chce spać No i mało mogę przy niej cokolwiek zrobić
Blanka nie ma wogóle drzemek od kilku dni
Jedynie jak wstanie rano, to po pół godz dosypia jeszcze z pół godzinki

Cytat:
Napisane przez djerba Pokaż wiadomość
No ok, to podsyłam fotki Nie robiłam ich z zamiarem wrzucenia tutaj, więc są takie bylejakie ;]

1. Scuza za męża - kącik jadalny
2. tak wygląda "duży" pokój (tego dużego grata chcemy zamienić na normalny płaski tv, więc zrobi się więcej miejsca)
3. część przedpokoju, reszta się nie zmieściła bo jest trochę spory
4,5,6. ciężko mi było uchwycić taką długą łazienkę, więc w częściach
7. no i qchnia

No i tak to wygląda...nei zwracajcie na większość uwagi, bo to dopiero przecież 3 dni minęło nie pstryknęłam tylko sypialni i balkonu, ale to jakoś z czasem
Kuchnia mi się szalenie podoba

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
Djerba - fajne mieszkanko, balkon pokaż koniecznie

Spradka - też myślę o nocniku, bo u Ewci zawsze wiadomo, że zaraz będzie kupa i można by było już próbować (choć czasem robi przy jedzeniu )

a tu Ewcia wystrojona na mamy urodzinki
Fiu fiuu

I ja się pochwalę moją Blanką

Tu się bawi i atakuje aparat. I niepowtarzalna okazja by zobaczyć mego dziecia w różu
http://www.youtube.com/watch?v=IS6YpKANPgM

I foota
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC03226.jpg (35,8 KB, 81 załadowań)

10.11.12 - zapuszczam włosy

Edytowane przez kardashi
Czas edycji: 2011-03-03 o 11:59
kardashi jest offline Zgłoś do moderatora