Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-03, 13:06   #4282
olla74
Zakorzenienie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
i co z tego skoro idzie z mężem
Mi ani mąż ani muzyka w tańcu nie przeszkadza.
Nowy instruktor to nie taki nowy byłam na salsie u niego pare razy. Przystojniejszy nie jest. Trzymała większa dyscypline i mój małż stwierdził ,że ten to by nas nauczył. Bo tamtego sobie wychowaliśmy i nas nie ciśnie, bo mówimy, że w tym wieku to nas karetka może z zajęć zabrać..Tego tez byśmy dali radę.

Cytat:
Napisane przez mww Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o stacje benzynowe to nienawidzę (serio) jak mi tam ktos pomaga, podbiega, bo widzi kobietę i mysli, że trzeba pomóc nalać, bo nie potrafi... zawsze grzecznie dziękuję i mówię, ze "ja sama".... i nie rozumiem co trudnego w nalaniu sobie samemu paliwa... a większość moich koleżanek panikuje na samą myśl o stacji samoobsługowej...

własnie wróciłam od dentysty.. moja kieszeń jest lżejsza o kolejne 220 zł (dostałam 20 zl rabatu) łaaaałłłł....
Kiedys na Sell jak tankowałam to podszedł Pan spytać czy pomów, powiedziałam Teraz juz nie. I tylko spytałam czy ropa juz ponad 5 zł kosztuje. Okazało się ,że nieświadomie zaszalałm z VIP POwer czy coś.Śmiać mi się chciało .Panu chyba też.
A Neste dlatego ,że faktury na firme idą zbiorczo z miesiąca pocztą. Jest spokój.Ale tez sie bałam dawniej.

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość
ooo jakie pyszoty

dobra a teraz się przyznawać ile pączków zjadłyście
O to samo chciałam pytać. Ja 1 mały i kawałek rolady. wieczorem z mężem pewnie jeszcze po 1 szt.

Cytat:
Napisane przez Sephinrot Pokaż wiadomość
Kurczak Ty się oszczędzaj bardziej,bo ledwo co pozwolono Ci wstać ,a Ty latasz. Nie daj się grypie

pączka jeszcze nie jadłam i jakoś na razie nie mam ochoty,całe mieszkanie pachnie mi za to wędzonym mięsem
Dawniej nie jadło sie pączków tylko słoninę , boczek, mięso i zapijano wódką. Nazywał się Zapusty lub Combrowy Czwartek.
Bo po Środzie Popielcowej mięsa cały Post nie jadano.Chciałabym miec tyle samozaparcia i dyscypliny, żeby tak robić, choć dawnymi czasy pewnie było to podyktowane biedą.
Ale przydało by się i w naszych czasach takie oczyszczenie.

Kurczak leż spokojnie i wysiaduj jajko (albo jąderka )

Dzis znowu słońce.Oby jak nadłużej.

Eva masz tam pączki czy Donutami sie zajadasz?

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora