2011-03-03, 14:55
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III
Cytat:
Napisane przez gosiawolna
moj brzuszek 34 tydzien 
|
taki okrąglutki śliczny 
Cytat:
Napisane przez laseczkaa
a ja dziś odebrałam ze szpitala mój wypis i zdjęcia usg 
więc na wypisie mam że w 33 tc maluszek waży 2180 g
łożysko mam na ścianie tylnej i bocznej prawej
stopień łożyska II
położenie podłużne główkowe
|
ładna waga na ten tydzień dobrze że wsio ok a zdjęcia to ja też się połapać nie mogę co gdzie
Cytat:
Napisane przez _Ciastko_
a jeszcze sie pochwale zdjeciami (ogolnie mam ich sporo, to byla calodzienna sesja)...zdazylam sobie zrobic zanim trafilam do szpitala
poczatek 32tc
|
jeny śliczne  profesjonalna robota 
mój tż już mi obiecał że w przyszłym tygodniu zabieramy się za sesję specjalnie komodę odsunie gdzie mamy taką gładką ścianę beżową to będzie fajne tło już wymyśla różne pozy i pomysły najlepiej mówi do mnie wczoraj: ale wiesz takie intime też ci zrobię takie wiesz bez stanika będziesz miała piersi zasłonięte uśmiałam się z głuptasa fajnie że się angażuje w to bo tak to fotograf z niego marny nie chce mu się nigdy 
Cytat:
Napisane przez traicionera
|
ło matko pomyślałabym że jak za taką cenę to powinien 5 kilo max ważyć ja pierdziu szok
Cytat:
Napisane przez iizabelaa
tak, patrzyłam na to co mam przygotowane do szpitala,
i właściwie to stwierdziłam, że dużo miejsca to nie zajmuje
poza tymi mega-podpaskami
zaczynam się zastanawiać czy wszystko mam
Uciekam się zbierać do gin.
|
mi też dużo rzeczy nie zajmują tyle że ja ubranek dla dzidzi nie muszę brać a tak to te podpachy 2 paczki a reszta to tak mało w sumie że jeszcze dużo bym w tą torbę spakowała a muszę tylko dopakować jedną koszulę i sztućce
trzymam kciuki za wizytę
|
|
|