Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-03, 15:22   #2564
kaja_so
Raczkowanie

Dot.: Rozpoczynamy staranka-sierpień 2010.

Cytat:
Napisane przez marzena_S Pokaż wiadomość
Zajrzałam do Was bo dawno mnie tu nie było.
Mućka, trzymam kciuki żeby krwiak się wchłonął i żeby z dzidzią wszystko było ok. (sama dwa razy miałam krwawienie w ciąży i wiem jakie to ciężkie przeżycie)
Widzę, że sporo z Was przystąpiło do leczenia clo- teraz to pewnie nastąpi wysyp bobasków w wątku- innej opcji nie ma.
Cały czas Wam kibicuję i przesyłam ciążowe fluidy.
Ja jestem w trakcie 17 tygodnia ciąży, maluch rozwija się prawidłowo i prawdopodobnie będzie chłopcem.
Gdyby któraś miała ochotę zobaczyć naszego bąbla, to poniżej zamieszczam filmik z usg genetycznego robionego w 13 tyg.
http://www.youtube.com/watch?v=WYzU3lKgP_s
Jestem pewna, że i Wy doczekacie się swojego małego cudu.
Gratulacje
Maleństwo cudne. Trzymaj się i oby tak dalej bezproblemowo. Imię już macie wybrane?

Cytat:
Napisane przez smerfetka83 Pokaż wiadomość
Mućka nie denerwuj się, bo tylko pogorszysz sobie. A jeśli chodzi o NFZ to nic nie zmienisz, jeśli masz zagrożoną ciążę, to w naszej obecnej rzeczywistości tylko prywatnie lekarz ci pomoże. Będzie dobrze.

Marzena filmik super!!! mam nadzieję, że też będę mogła kiedyś się takim pochwalić

Little Angel i Oliweczka - zazrdroszczę Wam kupowania ubranek, one są takie śliczne i słodziutkie, że chciałoby się kupić wszystkie

Oliweczka jak samopoczucie? nie przemęczaj się w pracy!!! teraz masz prawo do leniuchowania

Marta, Maloka i Nadia - trzymam za Was mocno kciuki!!! i coś mi się wydaje, że zostanę tu niedługo sama na placu boju....ale walczyć trzeba!!! wkońcu każdej z nas się uda

U mnie cykl powoli sie rozkręca (14dc), wczoraj pojawił się troszkę lepszy, przejrzysty śluz więc chyba muszę zacząć częściej się przytulać do męża

Ile pączków dziś zjadłyście???
Jaka sama? A ja?
Ja tez się jeszcze muszę troche postarać, dziewczyny już na clo jadą, a u mnie to dopiero za 2 m-ce. Na razie bromergon i luteina musi wystarczyć.

Przytulaj się, i oby owocnie

Pączków to ja się najadłam wczoraj, bo mi mama napiekła takich swoich pyszniutkich. Dzisiaj czuję się już przesycona i zjadłam tylko jednego
kaja_so jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując