Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE cz.32.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-03, 14:30   #4069
madziamacius8786
Zakorzenienie

Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
Madzia, nie wziełabym sie, ale serio fajny był. pewnie jak bym miała z 15 lat to bym do niego wzdychała po cichu
chyba,że tak

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
napiszę a z jakiej firmy?
Mincer i nie wiśniowa (pomyliłam sie) tylko z ekstraktem z czereśni i imbiru o taka http://alejka.pl/mincer-maseczka-odz...-imbiru-2.html

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
miałam Wam jeszcze pisać, że dzisiaj chciałam rozmawiać z tż o naszych priorytetach, tak jak maja mi radziła. no i napisałam mu na kartce "dziecko, ślub, zaręczyny, wspólne mieszkanie" i powiedziałąm żeby to ustawił w kolejności wiem durna jestem ale chciałam taki jakiś wstęp zrobić no i on zaczął pisać i mówi, że gadał wczoraj ze swoją mamą. ona się zapytałą kiedy się oświadczy, a on, że niedługo a ona, że to dobrze bo już czas najwyższy. czyli mam teściową po swojej stronie
no to super a jakie priorytety napisał?:P

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
A moja teściowa wczoraj kupiła mi perfumy w Belgii, ale nie kojarzę tego zapachu.
no,no

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
wróciłam z ostatniej lekcji jazdy i miałam dzisiaj z babką. Była okropna; ciągle mnie rozpraszała, jak coś zrobiłam źle to od razu na wysokie C i że ja się rozpraszam i ona tego nie widzi. Po prostu cudowne rzeczy do mówienia na dzień przed jestem teraz bardziej zestresowana niż byłam i nic nowego mnie nie nauczyła
nie przejmuj sie zrelaksuj sie przed jutrem