2011-03-03, 14:30
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE
Cytat:
Napisane przez crozee
Madzia, nie wziełabym sie, ale serio fajny był. pewnie jak bym miała z 15 lat to bym do niego wzdychała po cichu 
|
chyba,że tak
Cytat:
Napisane przez peach_passion
napiszę  a z jakiej firmy?
|
Mincer i nie wiśniowa (pomyliłam sie) tylko z ekstraktem z czereśni i imbiru o taka http://alejka.pl/mincer-maseczka-odz...-imbiru-2.html
Cytat:
Napisane przez peach_passion
miałam Wam jeszcze pisać, że dzisiaj chciałam rozmawiać z tż o naszych priorytetach, tak jak maja mi radziła. no i napisałam mu na kartce "dziecko, ślub, zaręczyny, wspólne mieszkanie" i powiedziałąm żeby to ustawił w kolejności  wiem durna jestem ale chciałam taki jakiś wstęp zrobić   no i on zaczął pisać i mówi, że gadał wczoraj ze swoją mamą. ona się zapytałą kiedy się oświadczy, a on, że niedługo a ona, że to dobrze bo już czas najwyższy. czyli mam teściową po swojej stronie 
|
no to super a jakie priorytety napisał?:P
Cytat:
Napisane przez carmelova
A moja teściowa wczoraj kupiła mi perfumy w Belgii, ale nie kojarzę tego zapachu.
|
no,no 
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund
wróciłam z ostatniej lekcji jazdy i miałam dzisiaj z babką. Była okropna; ciągle mnie rozpraszała, jak coś zrobiłam źle to od razu na wysokie C i że ja się rozpraszam i ona tego nie widzi. Po prostu cudowne rzeczy do mówienia na dzień przed  jestem teraz bardziej zestresowana niż byłam i nic nowego mnie nie nauczyła 
|
nie przejmuj sie zrelaksuj sie przed jutrem
|