Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Makijaż i jego brak i skrępowanie przed partnerem..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-03, 15:00   #119
muszynianka
Zakorzenienie

Dot.: Makijaż i jego brak i skrępowanie przed partnerem..

A i no cóż, ja też miałam obawy przed pójściem na basen - pierwszym. Na basenie nie będzie spodni z wysokim stanem które schowają brzuch, na basenie nie będzie ładnie ułożonych włosów, nie będzie dobrego biustonosza podnoszącego piersi, nie będzie makijażu... a do tego moje lekkie uczulenie na chlor. no cóż, wyglądam jak obwisły gollum po basenie. nie zawsze możemy wyglądać elegancko tylko jest różnica między wyjściem na basen czy na siłownie, spacerem z psem a wycieczka rowerową a wyjściem do szkoły, pracy, na imprezę.

Cytat:
sama calkiem niedawno, bo kilka miesiecy temu, dosc mocno sie malowalam - podklad, korektor, puder, tusz, eyeliner i cienie.
ja nie wiem czy to jest naprawde mocny makijaż?
mój wieczorny make up to:
baza pod makijaż, podkład, korektor, puder transparentny, bronzer, rozświetlacz na oczy baza cienie kredka, kredka do brwi itd itp... no nie wspominając o tuszu i reszcie
nie wiem skąd przekonanie że "podkład korektor tusz i kredka" to dużo. może jak ktoś nie umie nałożyć to to jest dużo? może kosmetyki są słabej jakości? nie wiem?

Edytowane przez muszynianka
Czas edycji: 2011-03-03 o 15:02
muszynianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując