2011-03-03, 15:25
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
dzień dobry !
Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii
Ja zawsze dzwoniłam  nigdy nie wiadomo czy dana osoba jest w domu, czy ma jakieś plany, gości  i też bym nie chciała by ktoś przyszedł bez zapowiedzi do mnie 
|

Cytat:
Napisane przez frezyjka85
margolka1986 - STO LAT!!!!!!!!!!!! i wszystkiego najlepszego - spełnienia marzeń 
|
dziękuję
Cytat:
Napisane przez moni_ka.g
Co jakiś czas rozmawiamy o rozwożeniu zaproszeń i o tym, czy dzwonimy do ludzi wcześniej czy nie. My dzwonimy i mówimy w jakim celu chcemy przyjechać. Ja patrząc po sobie wiem, że nie lubię niespodziewanych gości, nie wyobrażam sobie kogoś przyjeżdżającego do mnie prosić mnie prosić na wesele kiedy np chodze po mieszkaniu w szlafroku w mokrą głową, albo mam nie do końca ogarnięte mieszkanie i na środku pokoju deskę ze stertą rzeczy do prasowania, czy np jestem po nocnym dyżurze i odsypiam, więc piżama, nie pościelone łóżko itp, itd. Dlatego my dzwonimy i uprzedzamy, nie wyobrażam sobie załatwić tego inaczej.
|
ja tez nie mam identyczne zdanie jak Ty 
 za dni do ślubu itp 
ja zjadłam 3 pączki 
jedziemy oddac próbnik z tapetami i kupić sobie deske do prasowania :P do później
|
|
|