Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-03, 15:25   #4367
margolka1986
Zakorzenienie

Dot.: Dni do ślubu odliczamy i kolejnych relacji się spodziewamy - PM 2011, cz.31

dzień dobry !

Cytat:
Napisane przez XxXJuSstiii Pokaż wiadomość
Ja zawsze dzwoniłam nigdy nie wiadomo czy dana osoba jest w domu, czy ma jakieś plany, gości i też bym nie chciała by ktoś przyszedł bez zapowiedzi do mnie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

margolka1986 - STO LAT!!!!!!!!!!!! i wszystkiego najlepszego - spełnienia marzeń

dziękuję

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość

Co jakiś czas rozmawiamy o rozwożeniu zaproszeń i o tym, czy dzwonimy do ludzi wcześniej czy nie. My dzwonimy i mówimy w jakim celu chcemy przyjechać. Ja patrząc po sobie wiem, że nie lubię niespodziewanych gości, nie wyobrażam sobie kogoś przyjeżdżającego do mnie prosić mnie prosić na wesele kiedy np chodze po mieszkaniu w szlafroku w mokrą głową, albo mam nie do końca ogarnięte mieszkanie i na środku pokoju deskę ze stertą rzeczy do prasowania, czy np jestem po nocnym dyżurze i odsypiam, więc piżama, nie pościelone łóżko itp, itd. Dlatego my dzwonimy i uprzedzamy, nie wyobrażam sobie załatwić tego inaczej.
ja tez nie mam identyczne zdanie jak Ty

za dni do ślubu itp

ja zjadłam 3 pączki

jedziemy oddac próbnik z tapetami i kupić sobie deske do prasowania :P do później

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora