Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-03, 16:56   #1503
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez mrowak Pokaż wiadomość
ana, no właśnie, ale z drugiej strony jak takich zmian są dwie czy trzy to przecież można to sprytnie ominąć jakoś, a nie chciałabym w ogóle rezygnować z zabiegu-chyba się na takowy zdecyduję, bo nie chcę jakiegoś antybiotyku, a podejrzewam ze tak sugerowałby dermatolog-musze popytac kto tu jest solidny w okolicy w te klocki albo pojade do Poznania-tylko jak potem po zabiegu wpakowac sie do pociagu z taka paszcza prosto PO
Mrówcia jeśli tych zmian jest mało(2-3)to bez problemu Ci je kosmetyczka ominiei pamiętaj,że dobra kosmetyczka nie puści Cię po zabiegu z czerwoną,brzydką gębą.Mi zawsze specjalnymi kosmetykami robiła lekki majkijaż,żeby ukryć to jak cera wyglądała zaraz po
A wiesz co?ja niedawno kupiłam sobie dobry zestaw do domowej mikodermabrazji.Robię raz na tydzień(wskazane jest raz na tydzień) i jest tak dla mnie jakbym wyszła od kosmetyczki.Ja różnicy przynajmniej nie widzę.Skład ścierający ma ten kosmetyk dobry.
Jeśli się zdecydujesz na serie zabiegów(bo jeden nic nie da) u kosmetyczki to musisz się liczyć z dużymi kosztamiA np.jakbyś poszła do niej co jakiś czas(rzadziej)a np.w domu robiła sobie czymś do domowej mikro to efekt byłby podtrzymany i kasy by tyle nie szło.
Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
ana za cieńkie jeszcze chyba że jakaś grubsza bluza pod

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
ANIAP tak to normalka,ze dzieci czapki przez caly rok nie widza...
a po porodzie jak z Karinka wychodzilam to tez powiedzieli,zeby czapeczki nie zakladac
wogole srodek zimy a mamusie z noworodkami bez czapeczek na spacerku,
wiec idzie szybko rozpoznac czy idzie angolka czy obcokrajowiec

...
Agnieszka w Szewcji to samotam tak na dzieciaki nie patrzą,a a raczej nie trzęsą się tak nad nimi jak my

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora