Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-03, 17:28   #1507
cigi
Rozeznanie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

No święty czas

Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość
CIGI przede wszystkim rewelacyjnie wplywaja na stan i elastycznosc skory masaze nie musza byc one scisle robione i dokladnie takie jak w gabinecie ale wazny jest kierunek ich wykonywania w poszczegolnych partiach twarzy...a ja baaardzo polecam dla skory z problemami maseczke z glinki zielonej:ehem jak dla mnie jest ona rewelacyjna
a jeszcze z domowych zasobow polecam mleko zarowno do mycia ciala jak i na wlosy...rewelacja.skora staje sie miekka a wlosy staja sie lsniace,mocne,skora glowy staje sie czysta,bez lupiezu i ma bardzo zdrowy wyglad
A czy moglabys mi napisac, albo podrzucic jakis link, jak wykonywac takie masaze? bo ja sobie chyba nawet kremy zle wklepuje...
Co do glinki to sierota jestem; Przywiozlam kiedys z Krymu brylke prawdziwej glinki zielonej. Ale w sumie jej nigdy nie nakladalam, a potem przepadla gdzies w przeprowadzkach... A mozesz polecic jakas taka maseczke, konkretnie?
mleko... Pomyslimy...

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

tak, znam peelingi; czasem uzywam, ale brakuje mi regularnosci; tylko jakos nie widzialam nigdy wielkich efektow, a po drugie, no wlasnie nie wiem czy w przypadku wrazliwej, skolonnej do podraznien i alergii skory i to jeszcze lekko atopicznej (z miniwysypka) czy mi to nie pogorszy sprawy, i czy wskazane; w sumie to mi najbardziej przeszkadza; no i teraz zmeczenie skory
cigi jest offline Zgłoś do moderatora