2011-03-03, 18:53
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
Hej piękne Dzisiaj dzień bardzo pokręcony, wychodząc z zajęć stwierdziłam że pójdę zrobić sobie taką dłuższą grzywkę, na salon do którego zwykle chodzę szkoda było mi kasy :P więc poszłam do takiego zwykłego saloniku, ale polecanego ostatnio przez koleżankę :d No i takiego ciecia to jeszcze nie miałam... dziś drugi dzień nie mycia włosy w kitkę powywijane, trochę tłuste, babka posadziła mnie na fotelu, mówię że z długości ma nie tykac jedynie przód :p no to mi nawet głowy nie umyła, na takich wywijanych od kucyka obcięła, potem wyprostowała żeby sprawdzić czy równo i zapłaciłam aż 8 zł delikatnie mi końcówki podcięła ale tak pewnie max 1 cm. Na razie mam włosy spięte ale grzywka mi się podoba, zobaczę jak się układa na całości ale mimo tych wariactw jestem zadowolona Mówiłam jej jak chcę i zrobiła dokładnie to o co prosiłam więc narzekać nie mogę... Potem wstąpiłam do Rossmanna i zakupiłam ten krem z Oerfecty, którego linka wklejałam wczoraj, mgiełkę Radicala i maseczkę jakąś nawilżającą.
No i było miło i przyjemnie, aż do popołudnia ;/ Chyba "obchódka" mnie jakaś złapała bo mi okropnie niedobrze, mam biegunkę i brzuch mnie boli okropnie
Cytat:
Napisane przez caate
Kitka, loluska i buahhot, czekamy z
blondi na Wasze odpowiedzi na PW 
|
Przepraszam że wczoraj nie odp, ale mnie już nie było, zaraz odp.
świetne zakupy, a można znać cenę korektora? i oczywiście daj znać jak się sprawuje.
za serum dałam niecałe 12 a maskę 16 jakoś tak 
_Alessandra
pogodzicie się ale popieram, niech powalczy
|
|