Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - JAk wyobrażacie sobie siebie za 10,15lat:)??
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-21, 15:44   #1
anioleczek1986
Raczkowanie

GG do anioleczek1986
Smile

JAk wyobrażacie sobie siebie za 10,15lat:)??

Hej no właśnie- jakie macie marzenia?? Jesli mozecie napiszcie tez ile macie lat i ogólnie coś o sobie, chyba ze nie chcecie

Każdego dnia oddaję chwilkę swojego czasu na marzenia.. To one pozwalają mi zapomnieć o szarej codzienności, o problemach, konfliktach z najbliższymi, czasem o rozstaniach na zawsze...

Jestem zwykłą dziewczyna, mam 20 lat, studiuje..Mieszkam z rodzicami, których bardzo kocham.. Mam siostre, psa , od ponad 2 lat wspaniałego faceta <choc czasami pokazuje pazurki co na pewno nie jedna z was przeczytała juz w moich wątkach > Mozna powiedzieć, ze nie powinnam narzekać..

Marzeń mam wiele.. Przede wszystkim teraz chciałabym zaliczyc egzamin poprawkowy... Od tego zalezy moja przyszłosc
Po skonczeniu studiów marzy mi sie wyjazd za granice z moim TZtem, zeby zarobic cos na zycie..na wspólne zycie.. Pozniej ślub , domek na wsi z przepieknym ogrodem, sadem, z biegającymi psiakami, z gromadką dzieci(eh, najwyżej 4 )... Marza mi sie wieczory z moim TZtem przy kominku w naszym przepięknym domciu..długie rozmowy.. wspólne spedzanie czasu z dziecmi, rodziną, przyjaciólmi.. W dalekiej przyszłości chciałabym zrobic magistra i wykładac na uczelniach ale do tego jeszzce dłuuuga droga. Póki co trzymajcie kciuki, zebym zdała ten poprawkowy hehe

Pozdrawiam was goraco- buziaki

Dziekuję, że jesteś i wspierasz mnie.... Dziekuje za każdy uśmiech i każdą łzę..

We wrześniu egzamin poprawkowy- trzymajcie kciuki

Zapraszam na mój wątek

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...41#post2558941

anioleczek1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując