Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/II 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 07:55   #1922
muron
Zakorzenienie

Dot.: Czas opuścić ciepłe brzuszki, na swiecie pojawiły się już pierwsze Maluszki-I/I

dziewczyny, które ok 2 mies temu miały CC

czy może mnie jeszcze dość mocno kłuć? W nocy ból mnie obudził, dodatkowo miałam jakąs kolkę, sama w domu, bo TŻ w pracy i spanikowałam...

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:42 ----------

gabishing

pp ma super projektor, ale zabawki średnie. Ja mam matę FP P Planet okrągłą największą, super też duży RF i Tiny Love wyspy.Kup w mocnych kolorach dobrze zeby z 2-pałąkami

---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Napisane przez mika_am Pokaż wiadomość
lilijo- wszystkiego najlepszego życzę Tobie i Twojej córci! Współczuję choroby Twojej córci, oby szybko wyzdrowiała! Mój synek miał wrodzone zapalenie płuc, więc wiem co czujesz, najważniejsze to myśleć pozytywnie aby pokarmu nie stracić!

wczoraj mieliśmy ciężki dzień, mój synek "spał" w ciągu dnia łącznie 30 min- drzemki po 5 min i do tego strasznie płakał i marudził, mama sobie pojechała do ciotki a ja obiad do tego musiałam zrobić- szkoda że nikt tego nie nagrał obiad robiłam jedną ręką drugą wkładałam smoka dziecku a nogą kołysałam wózek- wariatka
dziś o niebo lepiej, mam nadzieję że noc będzie spokojna, bo sami zostaliśmy!
od kilku dni załapałam doła-płacz po kątach i nos na kwinte, mężulek pojechał sobie na wyjazd "służbowy" na narty bez mojej zgody i od kilku dni jestem na niego cięta, a w zasadzie nie odzywam się do niego! on sobie na narty jedzie, a ja od miesiąca mury oglądam ehhh szkoda gadać...

my chrzcimy 10 kwietnia, impreza dla najbliższej rodziny tj. mojego i TŻ rodzeństwa, dziadków tj. ok. 20 osób z dziećmi w domu! wynajmuję zaprzyjaźnioną kucharke bo przy moim synku nie mam szans by cokolwiek zrobić, a jej zapłace 500zł i ugotuje i upiecze u sibie a u nas odgrzeje i poda, umyje naczynia-sprawdzony patent na kilku imprezach u siostry!
a ja znowu wypale z pytaniem o szczepionki, jaką szczepiłyście/ szczepicie skojarzoną czy zwykłą?? nawet nie mam czasu poczytać na necie :/
ja skojarzoną Hexa

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ----------

anka bzz ja mam na 68, 19 zł

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=890431

Edytowane przez muron
Czas edycji: 2011-03-04 o 07:50
muron jest offline Zgłoś do moderatora