Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Fotodepilacja czy laser diodowy?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 09:02   #394
asteraki
Raczkowanie

Dot.: Fotodepilacja czy laser diodowy?

Cytat:
Napisane przez lacuna Pokaż wiadomość
a ja wykupiłam 4 zabiegi na IPL+RF (DEPILACJA E-LIGHT (IP3L+RF) i się naprawdę zdołowałam po przeczytaniu tych postów, bo to nawet nie jest laser ten IPL.

może doradzicie mi na co najlepiej byłoby wykorzystać te 4 zabiegi? myślałam o rękach żeby osłabić trochę włosy i żeby wyrosły np. cieńsze czy jaśniejsze. Jestem brunetką raczej o średnio-ciemnej karnacji. Ale boję się że jakieś puste placki się pojawią.. mam jeszcze problemy w górną wargą, no i paszki czy bikini też by się przydało heh.
ręce się raczej nie złapią, ja też mam ciemne włosy na rękach (bardzooo dużo), ale nie jestem mega blada i pani w salonie powiedziała, że się tego nie podejmie bo one się nie złapią, bo ja ich nigdy nie goliłam więc one mimo tego co ja widzę są za cienkie. ja bym proponowała zrobić pachy, bo tam podobno IPL łapie najlepiej, no i jeśli ten wąsik masz taki porządny to też spróbuj, ale jeśli jest ledwo widoczny to chyba nic z tego nie wyjdzie.

ja lada dzień się umawiam na 4 zabieg IPL+RF. po 3 wynik mnie naprawdę zaskoczył. odrosły jakieś pojedyncze włoski, widać czarne kropki pod skórą, ale po tych opiniach tutaj i tak jestem zadowolona zobaczymy co będzie po 4, bo oczywiście boję się że macie racje i to nie zabija meszków

nie palę od 12.03.2011
asteraki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując