Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mezczyzna przed 30 - kosmetyki do twarzy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 09:33   #5
P0zio0meczka
Przyczajenie

Dot.: Mezczyzna przed 30 - kosmetyki do twarzy

Hej , mój facet ma 28 lat i powaznie sie za niego wzielam ;]
Ale nie ze go torturuje jest mi za to wdzieczny bo tez nie moj sie odnalesc w tych wszytskich specyfikach czy zabiegach,
Przedewszystkim musisz miec swoje kosmetyki dla mezczyzn ktore sa przeznaczone specjalnie dla was ogolnie polecam zestaw CliniCQue nie wiem czy dobrze napisalam , znajdziesz ta firme w kazdej dobrej drogerii , nie sa to male ceny lecz warto jesli chodzi o to jaki zestaw potrzebujesz musisz opowiedziec o swoich potrzebach a ona juz ci cos dobierze ... dalej cos tanszego L'Oreal stwozyl nowa linie kosmetykow która uzywa wlasnie Mój a podstawowe kosmetyki jakie powinny sie znalesc u ciebie to zel do twarzy jakis tonik krem i ewentualnie roll on pod oczy
Jesli chodzi o kosmetyczke jestem jak najbaardziej za zabieg diamentowa mikrodermabrazja napewno ci sie spodoba a jesli bedziesz chodzil regularnie zobaczysz ze rysy twojej twarzy znacznie sie poprawia cera bedzie prtomienna i napieta twoj look napewno bedzie korzystny. Ewentualnie popros kosmetyczki zeby dobrala ci odpowiednie kosmetyki ona najbardziej bedzie znala twoja twarz i twoje potrzeby wiec do dziela ;D
Polecam panom regulacje i henna brwi i rzes to bardzo podkresla wasza urode ;D bo bri musi byc dwie nie jedna hahaha ;D a ciemne rzesy ladnie podkresla oczy polecam moj chlopak to robi i nie ma co sie wstydzic uwazam ze trzeba wstydyzic sie bardziej niechlujstwa hehe
P0zio0meczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując