Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 10:43   #508
elalank
Zadomowienie

Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)

heloł

my tylko na chwilkę bo się ubieramu i fruuu na spacer

Cytat:
Napisane przez olalicious07 Pokaż wiadomość
a w ogóle to przykro mi było wczoraj wieczorem, tak się zastanowiłam nad moim podejściem do Blanki i chyba za mało cierpliwości dla niej mam jak jestem z nią sama cały dzień to wieczorem już mam serdecznie dość, z jej aktywnością i tzw dynamitem w tyłku szału dostaje już

Ela, naprawde nie mogą stwierdzić jaka płeć? To faktycznie kiepski sprzęt muszą mieć, mój gin w 12tc mi powiedział
I w ecco tez nic? u mnie pełno wiosenno-letnich, balerinki, pólbuciki itd
e coś Ty, każda z nas ma czasem dość. Ja tez czekam z utęsknieniem na powrót TZa, zeby się zajął Olką

no zero bucików wiosennych! ale pojade jeszcze do innego który me lepsze zaopatrzenie, może tam coś znajdę.

A lekarz nawet nie szukał ale dla mnie to dobrze bo gdyby zaczął szukać i by się zapytał czy chcę wiedzieć, to na bank bym chciała

co do obiadu, to Lucky chyba już dała mnóstwo pomysłów

Cytat:
Napisane przez lucky1910 Pokaż wiadomość
co do Twoich wątpliwości to chyba większość z nas tak ma.. przynajmniej czasami..:rolle yes:choć mi bardzo szybko przechodzi - wystarczy kilka min (np. na papierosku) i od razu mi lepiej
Ty palisz??

Miriam jest boska! I faktycznie Picasso z niej jak ja zazdroszczę tej plaży!

I musze powiedzieć, że u nas furorę robią rybki, łowimy non stop!

to lecimy na spacer, do później

elalank jest offline Zgłoś do moderatora