Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE cz.32.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 10:48   #4209
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: idzie wiosna,wydłuża się dzionek,kiedy dostanę w końcu pierścionek?ZAZDROŚNICE

Cytat:
Napisane przez Gwizdak Pokaż wiadomość

dzięki, dzięki
Jeszcze się nie przestała męczyć. Tż pojechał sprzedać samochód, ja zaraz idę robić paznokcie. I potem ćwiczymy taniec (w końcu, bo jak nie, to go zaszlachtuję chyba ).

właśnie się pierwszy raz w życiu pozbyłam włosków z przedramion. Hardkorem jestem, bo depilatorem. Bolało, ale chyba warto było. DObra, lecę
No jesteś hardkorem. Tylko żeby Ci jakieś podrażnienie nie wyskoczyło.
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Dobra jak uda mi się zwiać na wagary to będę do Was dzwonić i szukać was.

Elizka trzymam kciuki

Ale mnie tż wczoraj zestresował. Wziął wolne na dziś i miał jechać wczoraj na weekend do mamy. Wracam po robocie, biorę się za otwieranie drzwi a tu otwarte. Mało zawału nie dostałam bo już miałam wizję obrobionego mieszkania, wchodzę a tu mój chłop zadowolony siedzi. Normalnie wykończy mnie kiedyś.

Dziewczyny co sądzicie o pracy dobrze płatnej ale wiążącej się z ciągłymi wyjazdami i to na kilka miesięcy?
dalej tak siedzi, czy juz pojechał?
Zależy jaka to byłaby praca. Jeżeli rozwojowa i ciekawa, to bym przemyślała, ale jeżeli fiziczna, to odpada.

---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Zakochałam się http://allegro.pl/sklep-zegarek-dams...472845975.html
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora