Dot.: WRÓŻKA prawdę Ci powie ???
Ja chodze i to nawet czesto..moje kolezanki znajomi tez i zawsze wszystko sie sprawdza..moim znajomym tez i jak mam jakis problem czy cos mi nie wyjdzie w zyciu to od razu sie do niej umawiam tak jak reszta i pomaga nawet w trudnych sytuacjach w domu czy zdrowotnych a nawet sadowych...tj sprawy o alimenty czy spadki itp..moja wrozka jest poprostu najlepsza i jak do niej chodze to czuje sie jak z babcia bo daje tyle ciepla i zrozumienia ze jak do wrozki to tylko do niej aha i przede wszystkim bierze naj mniej ze wszystkich u ktorych byłam..wiekszosc to klamczuchy ktore zdzieraja bo chca tylko zarobic i nie poswiecaja duzo czasu a moja wrozka poswieci tyle czasu ile ty tego potrzwebujesz...polecam!! !to jest nr:506219415
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------
A ostatnio byłam bo jestem w ciazy i chcialam wiedziec co i jak no i powiedziala mi ze bedzie dziewczynka co sie oczywiscie sprawdzilo no i ze bedzie z\drowa tylko moze miec skaze bialkowa czy cos w tym stylu..hehe i ze mam uwazac bo jak urodze to szykuje sie od razu druga ciaza i bedzie chlopiec..hehe wiec musze uwazac..bardzo sie bałam isc pierwszy raz do wrozki tym bardziej ze na pocztku sie strasznie zrazilam bo ciezko znalezc dobra wrozke a ja trafialam na same jakies dziwne..i wcale nie wiarygodne!!!i dopiero kolezanka mnie namowila na wizyte do Pani Krysi i jestem taka zadowolona moj prywatny jasnowidz Dzięki niej moja kolezanka ostatnio odwolala sie w sadzie bo jej kazała i wygrala spadek ))a tak to by sie nie odwołała gdyby nie Pani Krysia ktora kazała jej to zrobic bo widziala wygrana..
|