2011-03-04, 11:16
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Śliczne maluszki właśnie opuściły nasze brzuszki
Cytat:
Napisane przez Castia
no to w sumie takich lekarzy to o d*** potłuc 
tyle że własnie na szczepienie możesz wyskoczyć lub po receptę na coś...
no to jak prywatnie macie dobrego pediatrę to super  . nasza pediatra przyjmuje w przychodni ale i przyjeżdża do domku wiec dlatego zapiszemy do niej naszą małą że nawet w razie niemocy dojechania do niej to ona przyjedzie i po sprawie. no bo tak przez tel to wiesz rożnie może nas lekarz zrozumieć też 
a przy wysypkach to lepiej żeby je obejrzał
|
No wlasnie ta lekarka za winklem bedzie "sluzyla" jedynie do szczepien i recek, natomiast tamta do wszystkiego innego. Jesli chodzi o konsultacje tel to chodzilo mi o takie pierdy typu ulewanie, mm, kolki, pytania o leki, herbatki itp. Grubsze sprawy wiadomo, ze lekarz musi obejrzec i zbadac.
Cytat:
Napisane przez diatoma
witam
tu mnie jeszcze nie było, ale to dlatego żę mam jeszcze miesiac i wcale mi sie nie spieszy
Jok3r mam pytanie, odnośnie pościeli, czy używasz jej czy Mateo śpi w rożku. pytam bo z tej co kupilam jestem cholernie niezadowolona i nie wiem czy jest sens zebym dokupowala nastepna, czy bede jej tak od razu uzywac. bede wdzieczna za odpowiedz. pozdrawiam Was cieplutko
|
Z calego kpl nie uzywam koldry, bo jest za duza i nie grzeje. Mateusz nalzey do zmarzlakow, wiec zazwyczaj jak jest bardzo zimno to zawijam go w kocyk, rozek i nakrywam wiekszym kocem, ale poniewaz jest juz coraz cieplej i Mati tez juz jakby troche przyzwyczail sie do temp w domu to albo kocyk, albo rozek kocyk. W zasadzie rozek sluzy jedynie jako usztywnienie ze wzgledu na ulewaie sie.
|
|
|