Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 11:45   #1434
Irreplaceable
Rozeznanie

Dot.: Pretty Little Liars - wszystko na temat serialu

Cytat:
Napisane przez lea88 Pokaż wiadomość
oglądałam i nie wiem.. BIAŁO: Ciekawe czy Melissa kłamie, może Ian tam faktycznie był z A. i to ona była w ciąży :P. Nie rozumiem czemu Aria tak sie bala powiedzieć o całej sytuacji z A. i Jenna.. tak sie ty przejmują wszystkie jakby nie wiadomo co sie strasznego stało. Na jej miejscu bym chciała przeczytać to opowiadanie Jenny, bo w nim może być dużo wskazówek. Ciekawe o co chodzi z pokojem, tym lodem i ciekawe kto macza palce w śledztwie policji.
Też myśle ze te opowiadanie Jenny może byc jakąs wskazówką i nie rozumiem czemu od razu Aria nie poprosiła Ezrę zeby je przeczytać, ten najnowszy odcinek był jak dla mnie troche naiwny, wogóle ten serial zaczyna sie taki naiwany robic trochę, nie wiem ale mam wrażenie ze cos tu jest nie tak..

A poza tym o co chodzi z Calebem ;/ z kim on może być w spółce? Myślicie że z Jenną? ja juz sama nie wiem co o tym wszytskim myslec, mam nadzieje ze jakoś ciekawie to wszystko zakonczą bo jak narazie jest bardzo średnio... I jeszcze ten motyw ze Spencer, ze rodzinka uważa ją za wariatkę a Melissa najbardziej pokrzywdzona bez sens
Irreplaceable jest offline Zgłoś do moderatora