2011-03-04, 13:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Języki się rozkręcają, nogi biegają a mamuśki wciąż gadają (list-grud 2009)
Cytat:
Napisane przez kachula27
Ja tam tz tez wyslalam chociaz moja siostra była i mowila ze te puzzle takie troche tandetne sa ale zobaczymy
|
Czemu tandetne? Ja tam nie widzę różnicy między nimi, a tymi co na all kupowalam. No i z tej firmy elefun mamy klocki - farmę właśnie i tez jak dla mnie niczym od duplo się nie różnią.
Wczoraj otworzyliśmy tylko misia - tego 3-częściowego do ubierania i jest super, Stasiowi się podoba
Cytat:
Napisane przez lucky1910
lubię lubię nawet bardzo  dla im większej liczby gości tym lepiej
|
powinnaś restaurację otworzyć
A pomysłami posypalaś super, zapiszę do swoich inspiracji 
Ja dziś smażę naleśniki ze szpinakiem.
Cytat:
Napisane przez katevalley
My nie śpimy już od 7  Małej ostatnio coś się poprzestawiało i jak już je mleczko to uśnie na pół godzinki i się budzi zadowolona.
|
No to witaj w klubie
Słodka ta Twoja gwiadeczka
Cytat:
Napisane przez Agusia_a9
no filip w wozku juz w ogole nie jezdzi caly czas na nozkach i bardzo mu sie to podoba mnie troche mniej bo ciagle musze za nim biegac i podnosic mu minimalne kamyczki ktorych nie potrafo chwycic;p
|
Staś zbiera wszystkie patyki, zdechłe, tamtegoroczne liście, każdy kapsel i śmieć też należą do jego obecnych zainteresowań spacerowych
Udanej imprezy dzisiaj, a ustaliłaś zawczasu z Tż jak się jutro opieką nad małym dzielicie?
Cytat:
Napisane przez suonko2
|
jak lwica... bardzo dobrze
Cytat:
Napisane przez tarasia
i muszę pochwalić moje dziecię. Dzisiaj jest nasz 5 dzień bez smoczka  w niedzielę na spacerze ze złości wyrzuciła smoczek i łańcuszek więc stwierdziłam, że to jest "ten moment"! sama chciała 
ma jeszcze kłopot z zasypianiem ale jest już o wiele lepiej!
|
dla Nilci!
|
|
|