2011-03-04, 13:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Cytat:
Napisane przez Shiruvii
Ale czasami właśnie chodzi o to, żeby koszty wysyłki były niższe lub ich w ogóle nie było. Jeśli robię zamówienie to chcę, żeby za wysyłkę nie płacić, a jak mam zapłacić całą kwotę to robię sama, bo mam gdzieś uganianie się z czyimiś rzeczami.
Poza tym nie ma obowiązku kupowania. Jak ktoś wie, że nie może kupić to w ogóle się nie dopisuje.
I też nie rozumiem Waszego dopisywania się tuż po założeniu wątku skoro na zamówienie są 2 tygodnie. Potem jest milion edytowań, dopisywanie, wypisywanie, są braki, więc znów kombinacje...
|
zawsze chodzi o to żeby koszty wysyłki były niższe. po to się robi zbiorowe zamówienia. i fajnie.
wpisywanie się od razu nie oznacza, że ktoś nie jest zdecydowany. można się zdecydować od razu i być tego pewnym że się chce to czy owo, a potem się okazuje, że np. się spłukał, albo jak w moim przypadku siostra zamówiła masę kosmetyków, ja do niej jadę i zamiast jej to wysyłać (aż boję się pomyśleć co poczta polska mogłaby zrobić z cieniami) to chcę jej zawieść. Ponieważ nie ma możliwości skrócenia terminu zamknięcia zamówienia bo Ecrulo w tym momencie nie ma kasy no to kulturalnie przeprosiłam i powiedziałam wprost że chciałabym się w tym przypadku wycofać.
|
|
|