2011-03-04, 14:13
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Najgorsze, najdziwniejsze NUMERY WYKRĘCONE PRZEZ FACETÓW - przeżyte, zasłyszane
Cytat:
Napisane przez Doris1981
Rzeczywiście brzmi to... ciekawie.  Dobra z Ciebie koleżanka - 1000 zł bez zbędnych pytań. Dobrze, że nie wpakowałaś się w nic więcej. Zrozum jednak - pewnie nie ja jedna pomyślałam, że to musiało być coś więcej, niż kolegowanie się - sama pewnie potem rozmawiałaś o tym ze znajomymi.
Nie chodzi mi o to, że nam chcesz ściemniać, ale o to, że ludzie czasami sami nie są ze sobą szczerzy, albo nie potrafią "zdiagnozować" pewnych spraw. I potem dziewczyna, która była z facetem 3 lata twierdzi, że absolutnie nigdy nie uważała, że jest fajny, generalnie ją od niego odrzucało i zawsze wiedziała, że to idiota (terere). Ale skoro Wy rzeczywiście nic nie teges  , to spoko - wierzę.
|
Nigdy nikomu sie nie przyznalam, jeszcze by pomysleli (zreszta slusznie) ze jestem idiotka  Poza tym nikt z moich znajomych(poza 1 kolezanka) go nie znal.
A co do tej kasy, to mu mialam tylko pozyczyc, ech zreszta szkoda gadac, idiotyzm i tyle, ale przynajmniej mnie czegos nauczyl
Cytat:
Napisane przez Doris1981
Nie jak zwykle, bo powiedzą, że szerzymy nienawiść płciową. 
|
nie wszyscy sa debilami, teraz mam super TŻ
Edytowane przez Aniap23
Czas edycji: 2011-03-04 o 14:15
|
|
|