Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię Dużo perfum Dior, YSL, Givenchy,Valentino, Avon, lakiery do paznokci, kolorówka
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 14:42   #182
wolbeata
Raczkowanie

Przekupka: 10 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Dużo perfum Dior, YSL, Givenchy,Valentino, Avon, lakiery do paznokci, kolorówka

Cześc, dzięki za odpowiedź. Pewnie, że sie zastanów (ale najlepiej na tak). Nie wiem czym mogę Cię jeszcze pokusić za te meteorki...... u mnie paletka leży nieużywana, a jeśli i u Ciebie meteorki sobie leżą to może zróbmy z nich użytek i wymieńmy.
W moim wątku pytałaś o paletkę tych cieni i do tego o lakier beżowy Sally Hansen - on jest nowiutki, nieużywany bo ja paznokci nie maluję a ktoś chciał mnie "uszczęsliwić" i na siłę podarował mi podczas zakupów w Dauglasie ten lakierek. Dlatego uczciwie mówię, że jest nie naruszony.
Z mojej oferty mogę Ci polecić czarny tusz do rzęs Lumene, również całkiem nowy (jeszcze zaklejony), podczas kupowania dla siebie takiego samego mogłam po niższej cenie kupić drugi taki sam, kupiłam, a teraz widzę, że niepotrzebnie bo jest wydajny i nieprędko zużyję swój. Ponieważ używam takiego samego, więc wiem, że jest naprawdę fajny i wart polecenia.
Czy choć trszkę bardziej Cię skusiłam?
Pozdrawiam
wolbeata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując