2011-03-04, 14:44
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: fotoepilacja
Cytat:
Napisane przez pitulka88
Nieprawda, że IPL nie usuwa owłosienia, tylko blizny. Wszystko zależy od sprzętu i parametrów. Może miałaś pecha i trafiłaś na IPl jakiejś starej generacji albo poprostu babka nie zabardzo się znała i nie potrafiła Ci dobrać mocy. Ja sobie właśnie usuwam włosy pod pachami i na bikini IPLem i jestem bardzo zadowolona. Miałam na razie tylko 4 zabiegi i już widzę spory efekt. Mam dużo, dużo mniej włosów niż kiedyś i co najważniejsze włosy odrastają mi dużo wolniej. Na bikini w zasadzie gole się teraz raz na 2 tygodnie. Robię sobie te zabiegi w takiej sieciówce, która zajmuje się tylko tym( czyli samą fotodepilacją). To są salony no+vello. Ja akurt robię sobie tow Łodzi na ul sienkiewicza. moja koleżanka robi sobie tam pachy i też jest mega zadowolona. napiszę jeszcze później jakie są efekty ostatecznie, ale na razie jest super. Jak tak dalej pójdzie to może się jescze zdecyduję na nogi
|
ja również byłam zadowolona z IPL do 4 zabiegu, skonczyłam serię, bikini gładkie, a po 2 miesiącach wszystko odrasta w zaskakującym tempie. u moich koleżanek też tak było....
|
|
|