Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - fotoepilacja
Wątek: fotoepilacja
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 14:44   #83
kasik_23
Przyczajenie

Angry Dot.: fotoepilacja

Cytat:
Napisane przez pitulka88 Pokaż wiadomość
Nieprawda, że IPL nie usuwa owłosienia, tylko blizny. Wszystko zależy od sprzętu i parametrów. Może miałaś pecha i trafiłaś na IPl jakiejś starej generacji albo poprostu babka nie zabardzo się znała i nie potrafiła Ci dobrać mocy. Ja sobie właśnie usuwam włosy pod pachami i na bikini IPLem i jestem bardzo zadowolona. Miałam na razie tylko 4 zabiegi i już widzę spory efekt. Mam dużo, dużo mniej włosów niż kiedyś i co najważniejsze włosy odrastają mi dużo wolniej. Na bikini w zasadzie gole się teraz raz na 2 tygodnie. Robię sobie te zabiegi w takiej sieciówce, która zajmuje się tylko tym( czyli samą fotodepilacją). To są salony no+vello. Ja akurt robię sobie tow Łodzi na ul sienkiewicza. moja koleżanka robi sobie tam pachy i też jest mega zadowolona. napiszę jeszcze później jakie są efekty ostatecznie, ale na razie jest super. Jak tak dalej pójdzie to może się jescze zdecyduję na nogi
ja również byłam zadowolona z IPL do 4 zabiegu, skonczyłam serię, bikini gładkie, a po 2 miesiącach wszystko odrasta w zaskakującym tempie. u moich koleżanek też tak było....
kasik_23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując