Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Masturbacja kobiet
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 15:16   #91
CeglAnka
Raczkowanie

Dot.: Masturbacja kobiet

Ja podobnie jak wy zaczęłam się masturbować w młodym wieku, jeszcze nie wiedziałam po co i na co ale taka jest natura ludzka, było napięcie - potem go nie było i super.
Alex ja mam szacunek do osób z takimi zasadami, nie chcesz nie rób ale bądź też tolerancyjna jak się zakochasz i twój facet powie ci że "majstrował" przy sobie to co nie dotkniesz go w rękę? Niestety życie bywa okrutne ja nie miałam nigdy orgazmu pochwowego poprostu jestem tam chyba "znieczulona" może to i lepiej bo sam poród synka wspominam bezboleśnie aczkolwiek gdybym sama się nie zabawiała nigdy nie osiągałabym przyjemności ze współżycia a podejrzewam że szukałabym błędu po stronie partnera. Czasem dobrze jest znać swoje ciało wiemy z jaką bronią mamy do czynienia
mój mąż wyjechał za granicę na 3 miesiące i jestem przekonana że nie będzie trzymał łapek przy sobie (seksoholik) więc ja też nie zamierzam skoro sprawia mi to przyjemność jest to naturalne.
Lubisz chodzić do mc donalda bo uwielbiasz hamburgery? ale to też jest nie zgodne z religią jak to tak nie dość że zabijamy bezbronne zwierzęta to jeszcze ten wyzysk na kuchni zasady są po to aby je łamać
CeglAnka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując