Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 16:41   #3448
Mary Louu
Zakorzenienie

Dot.: Parówkowy Raj - czyli nocne rozmowy o każdej porze;)

Cytat:
Napisane przez Namietne_Usta Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny !

Pamiętacie mnie??
Kurcze, co za lipa - kończy się drugi wątek, a ja napisałam w nim...........dwa posty

Przepraszam,że się nie udzielałam,ale centralnie - nie mam czasu Wiecie jak ostatnio funkcjonuję?
Wstaje przed 6, na 8 idę do pracy, jestem w niej np do 12-13 i jadę prosto do szkoły, z której wracam ok 18-19 i jestem już wówczas tak padnięta,że nie mam nawet siły na wizaż
O siedzeniu w nocy już nie wspomnę - jak już pisałam kiedys- nie mam na nie teraz szans

Ale to połączenie szkoła-praca to nie dla mnie, już mam dość, chociaż dopiero się zaczął semestr.
Niestety, grafik na marzec już ustalony, także muszę tak pochodzić do końca miesiąca.
Ale od kwietnia - praca w poniedziałek i wtorek, oraz np. 2 całe weekendy, a szkoła w środę,czwartek i piątek.

CO TAM U WAS? Jakies zmiany? Niewiem, zaręczyny, śluby, ciąże?

Nie dam rady chyba teraz wszystkiego nadrobić - ominęło mnie ponad 100stron

Postaram się teraz częściej wchodzić

Próbowałam ostatnio z pracy,ale ostatnio jest ciężko - duży ruch, mamy mało osób, a pacjentów dużo i ogólnie nie ma czasu na wczytywanie się w wątek

Ściskam!
Odnalazła się nasza zguba
witaj , no pewnie że Cię pamiętamy , nawet ostatnio o Tobie pisałyśmy

Co do zmian u nas to jak najbardziej są duże - ja wyszłam np. za mąż od tego czasu

za A taką jedną -
Reszta dziewczyn też jest już połączona w związki w tym wątku - jak dobrze poszukasz to i ty sobie kogoś znajdziesz
Nie pytaj jak to się stało ale możesz powrócić do pierwszej części i wtedy tam się dowiesz

A poza tym wszystko bez zmian
a co u ciebie ?

...niegrzeczny facet z dobrymi manierami...

Edytowane przez Mary Louu
Czas edycji: 2011-03-04 o 16:43
Mary Louu jest offline Zgłoś do moderatora