Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-04, 19:59   #2204
Angry
Raczkowanie

Dot.: WYPRZEDAŻE jesien/zima 2010 !!!

Cytat:
Napisane przez raz2trzy Pokaż wiadomość
a jak wyprzedaż w Warszawie? na te wspominane wyżej resztki to lepiej wybrać się do złotych tarasów/arkadi czy raczej mniej uczęszczane centra?

mimo, że w tych galeriach w 'centrum' mówi się, że w czasie wyprzedaży towar i rozmiarówka bardziej przebrana to jednak wydaje mi się że jeśli chodzi o asortyment to jest tam więcej modeli ogólnie....stąd moje pytanie czy w tych mniej uczęszczanych centrach coś się jeszcze ostało.
Chodzi mi np. o zarę, stradivariusa, orsay, new yorker i body shop
Byłam dziś chwilę w Arce, ale tylko w kilku sklepach, w Zarze jest jeszcze sporo rzeczy bardzo obniżonych, głównie koszulki, swetry, spodnie, trochę butów i jakichś kiecek, w Pull&Bear dużo spodni, trochę jakichś sweterków, kurtek, w Kapp Ahlu też spodnie, tregginsy, jakieś bluzki, sporo biżuterii i jakichś szalików, ale obniżki nie powalają, zaszłam jeszcze do Jeans Clubu, bo miałam jakiś kupon zniżkowy, było dużo stojaków z przecenionymi akcesoriami, ale nagle sprzedawczyni z ochroniarzem zaczęli to zwijac i powiedzieli, że rzeczy nie są na sprzedaż nie wiem jak reszta, ale podejrzewam, że jeszcze coś można upolować, spodziewalam się gorszej sytuacji i w porównaniu z mniej uczęszczanymi centrami nie wypada to źle także jedź gdzie Ci wygodniej
Angry jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując