2011-03-04, 19:21
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żarrrrrłoczny kurczak, czyli nienapasiony wątek rocznika '96 - cz. VII.
Cytat:
Napisane przez patrysiowa_
ja chodze..
1-2 
|
w zyciu bym nie wstala -,-'
Cytat:
Napisane przez kajuuuchna
ja tez jestem
ale dzisiaj zrabany dzien, kolezanki sie na mnie obrazily ze dostalam 5 z histy a one po 1 byc moze faktem jest ze gosc mnie lubi i to dlatego dostalam to 5 ale to przeciez nie moja wina  porabane to wszystko.
---------- Dopisano o 14:23 ---------- Poprzedni post napisano o 14:21 ----------
ale macie fajnie wszystkie gdzies jutro ida... to chyba tylko ja bede siedziec w domu i to w sobote łeee
|
to jakies nie mrawe te kolezanki..
ja tez w domu siedze 
Cytat:
Napisane przez pinats
jeden dzień mnie nie było i z 8 stron do nadrabiania..
w ogóle moim zdaniem to bez sensu, żebym tutaj wchodziła, bo jak znajdę trochę czasu i uda mi się wejść to zanim przeczytam wszystko, co napisałyście, znów muszę zejść z kompa... i w ogóle, tak jak teraz - mam ponad godzinę wolnego czasu i zamiast poczytać książkę, wyjść na dwór, weszłam tutaj w sumie specjalnie dla wizażu... ;x no ale ok.

|
hmm ja przez ostatnie dni ( i czuje ze ten tydzien tez tak bedzie) wchodzilam na wizaz, czytalam z 2-3 str nabazgralam cos i od razu 17godz czyli do edu.. <sciana> 
ale staram sie jak mam wolny czas was czytac 
Cytat:
Napisane przez groszkok
Ale wy macie tu jazdę lol2.
Paula jestem ;x
|
y, witaj ja kryska
Cytat:
Napisane przez caroline060
karteczkę czy karton A1?  <3
|

Cytat:
Napisane przez backinblack
lol2252875287522579
|
jesli myslimy o tym samym to taaaaaaak
lol56347856784654785646
Cytat:
Napisane przez patrysiowa_
Krysia <3 ; *
---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ----------
no dopiero sie Madagarskar 2 zaczęło a już reklama ;/;/
|
Patt<3
eh bo to tvn of course
nie moge doczekac sie must be the music tylko muzyka... 
---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------
Cytat:
Napisane przez caroline060
hej...
|
Caro<3
czesc, co tam?
Cytat:
Napisane przez __A__
ja oglądam epoke lodowcową, a madagaskar też chcę ..
|
ej gdzie jest madagaskar? bo przed chwila strzelalam, ze na tvn a teraz zwatpilam jak jakas epoka tez leci
|
|
|