2011-03-04, 20:34
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zespół muzyczny DOBOS - Bytom
Cytat:
Napisane przez betterw
Cena rzeczywiście w porządku. A to już się na nich zdecydowałaś widzę. A jednak pytasz na forum. Masz jakieś wątpliwości? Słyszałaś jakieś złe opinie?
A nad jakimi jeszcze zespołami się zastanawialiście?
|
Tak my już mamy umowę spisaną, nie mam wątpliwości tak zapytałam tylko czy może ktoś miał okazję ich widzieć w akcji znalazłam opinię gdzieś w internecie - pozytywną, ja barałam kilka zespołów pod uwagę, głównie poprzez przesłuchiwanie mp3 na ich stronach, dzwoniłam i pytałam o cenę czy wolna nasza data.... więc albo data była zajęta albo cena 3500 zł za 1 dniowe wesele.... a do zespołu DOBOS zadzwoniłam i wiedziałam już, że cena jest ok ale musiałam czekać na telefon czy termin wolny (bo przy pierwszym tel nie miał kalendarza ze sobą), brałam wtedy pod uwagę jeszcze 1 zespół (2000 brali za wesele ale nie pamiętam nazwy). Nasza data okazała się jednak u DOBOSa wolna więc się zdecydowaliśmy, spotkaliśmy się z Panem - bardzo miły i zabawny, czeka nas jeszcze 1 spotkanie co do ustalenia zabaw piosenki na 1 taniec i podziękowania dla rodziców mam nadzieję, że po weselu będę mogła wystawić tylko pozytywne opinie na ich temat A kiedy Wy macie termin ślubu ?
Sakramentalne TAK - 11.06.2011
Martynka- 23.02.2012 
...Jeśli myślisz, ze wiesz wszystko to znaczy, że tak naprawdę nie wiesz nic...
Edytowane przez MartuNiunia87
Czas edycji: 2011-03-04 o 20:35
|
|
|