Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Makijaż i jego brak i skrępowanie przed partnerem..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-03-05, 01:55   #237
GodHatesUsAll
Raczkowanie

Dot.: Makijaż i jego brak i skrępowanie przed partnerem..

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Nie wiem, czemu na nasz rynek uparcie wtłacza się pomarańcze i brązy, a kość słoniowa to często inszy odcień żółci czy pomarańczy.
Maja zgubne wrazenie,ze solarium wciaz w modzie
tez tego nie rozumiem, ale coz mozna na to poradzic .. allegro mozna poradzic tam wszystko jest a jezeli sklepy to albo sie naszukac albo wybrac wlasnie do maca,ale ich podklady do najtanszych nie naleza ;/

---------- Dopisano o 01:55 ---------- Poprzedni post napisano o 01:46 ----------

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;25522269]
Wedlug niektorych liczba kosmetykow tez swiadczy o tapecie. Puder, tusz i blyszczyk (ewentualnie roz od swieta) to ta magiczna granica .[/QUOTE]

Wychodzi,ze swieta mam na codzien o ile sie wynurze z domu na dluzej niz 15 min.
Swoja droga jestem w stanie pojac,ze ktos lubi byc naturalny i nie lubi sie malowac chociaz nie sadze by tusz do rzes gryzl a cos tam daje ,ale ostatnio spotkalam sie z fanka naturalnego wygladu,ktora brwi miala na polowe twarzy i 2x grubsze od swojego faceta i piekne oczy z wielkimi worami i sincami <pewnie nie wie co to korektor> nie musze mowic,ze nie sprawiala wrazenia zadbanej.
GodHatesUsAll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując