Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Czym biżuteryjki zajmują się jak nie biżuteryjkują?:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-08-21, 20:31   #22
Golden
Rozeznanie

GG do Golden
Smile Dot.: Czym biżuteryjki zajmują się jak nie biżuteryjkują?:)

Skończyłam w tym roku studia na Akademii Rolniczej we Wrocławiu, zootechnika, specjalizacja - hodowla zwierząt. Aktualnie piszę jeszcze pracę magisterską (dotyczy bydła mlecznego ) Zrobiłam studia podyplomowe z zakresu BHP. W najbliższym czasie mam zamiar znaleźć pracę, ale dopiero jak wrócę z wakacji (Grecja ). Przyszły rok zamierzam poświęcić nauce języka angielskiego. Poza robieniem biżuterii poznaję decoupage i fimo, wszystko z różnym skutkiem. Nie mam zdolności plastycznych (rysunek, malarstwo) ale lubię coś sobie dłubać. Ostatnio projektowałam kuchnię dla przyszłych teściów. Urządzanie wnętrz i ogrodów mnie ciekawi i lubię oglądać programy i gazety które tego dotyczą, ale nie zabieram się za to profesjonalnie. Poza tym męczę czarnego kota mojego brata, szorstkowłosą jamniczkę mojego ukochanego, wymyślam co możnaby ugotować i upiec, gdyby ktoś wpuścił mnie go kuchni, czytam książki (literatura monatematyczna przy pisaniu pracy mgr wykańcza) i czasami jeżdżę do lasu i w góry. Ostatnio zaczęłam się wspinać. No i czekam z narzeczonym na malutką czarną suczkę labradora, ktorą w październiku mamy mieć.
http://www.marchwiccy.poznan.pl/ córka Ilgi Wilgi i Onyxa
To chyba wszystko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN0775.jpg (99,2 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN0772.jpg (103,0 KB, 11 załadowań)
Golden jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując