2011-03-05, 09:54
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
Czy Wy tez sobie zawsze potraficie umilic weekendowy poranek? Kurcze co tydzien smaze te placki, nalesniki, racuchy itp... co tydzien mowie, ze ok juz nie bede, ale pozniej jak slysze mlodego, ze chce placuszki to nie mam sumienia...
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------
Cytat:
Napisane przez Cestia
Veronka, ja Cię nie potępiam czy coś... żeby nie było  Jak już napisałam - każda robi jak uważa  Jej życie, jej dziecko, jej sprawa.
A powiedz mi, Borys był nosicielem pneumo tak wcześnie? Przed pierwszą dawką szczepionki?
Ja tam nie patrzę czy nowe czy stare, dla mnie to nie ma znaczenia bo często się okazuje, że to nowe super ekstra to większe g. niż to poprzednie 
|
a ja patrze, ale pod tym katem, ze jak zostalo wycofane, to mieli powod.
szczepienia na calym zachodzie sa darmowe wiec tez to jest czyms spowodowane. ale to tylko taka moja opinia.
pozatym nie mowie, ze nie wiadomo co ten lek zrobi, tylko ze takie sa opinie i nasza lekarka tez wstrzymala nas od podawania. tyle, ze ona zna juz moje dziecko i wie co i jak mu podawac i wzbrania sie od antybiotykow np. ale nie kazdy musi reagowac tak samo na leki i innym wlasnie to moze pomoc.
nie wiem czy mial czy nie, bo nie byl przeciez badamy. poszedl do zlobka w wieku 7 mies. wiec musial byc zabezpieczony. w wieku 8mies. okazalo sie, ze ma pneumo w szpitalu
|
|
|