2011-03-05, 08:57
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Cytat:
Napisane przez hana_sakura
dziewczyny!!!no i sie skusilam.zaczelam ogladac Hotel 52 i co? i juz 5 odcinek z rzedu ogladam!3 w nocy a ja z geba w laptopie "no jeszcze tylko jeden...no ale to juz ostatni" mowilam ze tak bedzie...
Gasienica a na czym bylas w kinie? 
|
Fajny jest hotel 52, nawet chyba nawet lepszy od 'szpilek' pod wzgledem tematow i wykonania. Podoba mi sie w nim, ze obok tych historii glownych bohaterow mamy historie goscie i poruszaja bardzo aktualne tematy - pedofilia, geje, emigracje na wyspy, inne nacje w Polsce .. taki bardzo wspolczesny. Szpilki maja jedna dwie rzeczy dla ktorych ten serial warto ogladac: przystojny Bartek oraz piekne Zakopane i Tatry!!
A wczoraj w kinie bylam na 'Uknown'. Jak dla mnie ciekawy ale bez rewelacji. Na kino akcji srednio trzymal mnie w napieciu, ale to osobista uwaga. Podobala mi sie postac Giny. I nie pisze nic wiecej bo anyolek idzie na to, a reszta dziewczyn tez wspomniala, ze czekaja na ten film. Ja osobiscie troszke zaluje, ze nie poszlismy na 'the adjustment bureau' zMattem Damonem. ale to moze dzis wieczorem nadrobimy a jak nie to w tygodniu, cos mi sie w koncu z okazji dnia kobiet nalezy 
Milego dnia, zeby wam szybko zlecial i zeby byla juz niedziela godz 16
|
|
|